pondělí 19. února 2018

Zděné zahradní grily

Jak si postavit zahradní krb ,. Bitala Jozef 25views. Zatímco základy byly čerstvě hotové, přemýšlel jsem jak vlastně krb udělat. Líbilo by se mi, postavit to z použitých červených cihel (jsem romantik). V deváté řadě cihel v grilu vytvořte na obou stranách z kolmo položených cihel římsu, na kterou se bude pokládat šamotový podklad topeniště.


Jakmile dosáhnete potřebné výšky grilu, ideálně kolem řad cihel , položte nahoru bednění ze smrkového stavebního řeziva pro obloukovou stříšku. Potřeby jsou pouze Bloky cihel , Cihlové půlbloky, Cihlové schody, Netherit. Jiným příslušenstvím vhodným pro náš zahradní krb může být také kotlík.


Kotlík si majitel nechal speciálně zhotovit z nerezového soudku na pivo. Má poměrně velký objem, takže může pohostit několik hostů. Díky držáku na zavěšení může majitel do pekáče vkládat suroviny bez hrozby popálení.


Krb by měl stát tak, aby nerušil sousedy kouřem. Místo grilu venkovní krb. Vhodnou alternativou do menších prostor jsou kovové a terakotové krby, které jsou mobilní a je možné je uklidit. Ve větší zahradě si můžete vybudovat velký krb postavený z cihel , kamene či betonu. Materiál a provedení slaďte stylu domu a zahrady.


Krb s udírnou a přípravnou plochou, která velikostí odpovídá pracovní desce kuchyňské linky, nebo takový, aby ladil s dalšími zahradními stavbami, vyžaduje spíše stavbu na míru. Kdo si troufne postavit krb svépomocí, ušetří. Logicky platí, že čím větší ohniště, tím větší party. Stavíme zahradní gril 1. Karel Kroček z Českého Těšína se před časem také pustil do stavby zahradního krbu. Ovšem musí tomu také odpovídat velikost zahrady.


Tady jsou jeho zkušenosti, které mohou posloužit i jak rady: „Máme zahradní altán a uvažovali jsme o krbu s udírnou. Určitou představu jsem měl, ale upřesnit mi ji pomohl až počítačový program, se kterým mě seznámil synovec. Krb se vyzdívá lícovými cihlami s hladkým povrchem, kterým není nutné dělat konečnou úpravu. Na lícové cihly použijte speciální maltu bez vápna, aby při vlhku nevznikaly bílé mapy na cihlách. První řada cihel má kopírovat půdorys krbu.


Nejjednodušší krby se stavějí z cihel či tvárnic, maličko složitější pak z opracovaných kamenů. Doporučujeme vám, abyste si od začátku vybrali model z grilu, abyste si vytvořili vlastní, což vyžaduje minimální výkon při konečném odstranění. Ale bez ohledu na to, jak dobře splňujete tuto podmínku, určitě se nemůžete zcela vyhnout nutnosti řezání dlaždic.


Postavte si zahradní krb a vařte v létě na zahradě. Pomocí cihel a lepící směsi vystavíme krb až po ohniště. Používáme vodováhu, aby nám.


Nesmí v něm chybět zahradní krb s kamny,. Postup berte jako návo jak (ne) stavět zahradní krb s udírnou svépomocí :). Přelom jara a léta je přesně to období, kdy ti, co mohou, vytáhnou nebo připraví gril a začnou grilovat. Pokud jste vlastníkem grilu, mate vyhráno. Jestliže se rozhodnete pro stavbu, máme pro vás inspiraci.


Pokud ne a chcete grilovat, můžete si gril koupit nebo postavit. Tento návod je jednoduchý a zvládne ho i člověk bez zkušeností. A takto to může vypadat. Zatímco stavba ohniště je docela hračka, krb už je záležitostí pro zkušenější stavitele. Podobně jako u venkovního ohniště si dopředu rozmyslete, kde chcete krb postavit.


Záhradní krb - Jak postavit zahradní krb. Koupili jste si zahradní krb a nevíte, jak postupovat při spojování jednotlivých dílů? Máme pro vás jednoduchý, ale názorný videoklip, takže postavit ho pro vás určitě nebude problém. Zahradní krb - jak si udělat zahradní krb.


I když možností jak by zahradní krb měl vypadat je mnoho, může Vám toto video posloužit jako zajímavá inspirace. Postavit zahradní krb ze stavebních dílců na první pohled vypadá, že by to mohla být jednoduchá skládačka. Rady pro stavbu zahradního krbu svépomocí.

Zděné zahradní grily
Zděné zahradní grily

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...