úterý 20. února 2018

Výroba rakví

WOOD vznikla, jako pokračování rodinné tradice ve výrobě celodřevěných rakví. Rakve vyrábíme pouze z masivního dřeva, smrk, borovice a dub. Velký důraz klademe na preciznost výroby a vysokou kvalitu výrobků.


Veškerou povrchovou finální úpravu rakví, provádíme mořidly a laky na bázi vody. Dále jsme specialisty na výrobu spárovky, kvalita AA. Setora - výrobce kvalitních dřevěných rakví CREATION.

Unsubscribe from CREATION. Za let existence společnosti jsme se vypracovali na největšího a spolehlivého dodavatele rakví v ČR. Celodřevěné rakve vysoké kvality jsou ekologické, vyráběné.


This feature is not available right now. Please try again later. Vedle standardních velikostí rakví nabízíme rovněž nestandardní rozměry. Dodáváme jak kovové vložky, tak kompletní zinkové rakve vhodné pro.


V našem katalogu naleznete komplexní sortiment našich výrobků, obřadové rakve, dubové rakve, rakve určené na export, jakož i bohatý sortiment kremačních rakví určených pro obřadové i bezobřadové poslední rozloučení.

Díky naším službám jsou Vám všechny typy rakví kdykoliv k dispozici, neboť expedice probíhá na přání i do 24ti hodin. Doprava do sousedních zemích je zdarma. Výroba rakví - katalog rakví.


Rozměry všech typů jsou 2x cm. První uhlířskojanovická specielní výroba kovových rakví. Raimund Niederfűhr Dříve Rudolf Stahr, Litoměřice. Pohřební ústav Raimunda Niederfűhra v Uhlířských Janovicích, od jehož založení uplyne letos v květnu již let, rozšiřuje svůj okruh činnosti od 1. VÝROBA A PRODEJ ZINKOVÝCH RAKVÍ.


Sympatický podnikatel Josef Menoušek, který se tomuto oboru věnuje už let, vás ovšem brzy vyvede z. Ověřené informace o firmách z oboru Rakve, výroba rakví v regionu Střední Čechy a okolí. Firma Paul je ryze českým podnikem co do používaných materiálů, zaměstnaných pracovníků či designu výrobků. Vyrábíme rakve z masivu v. Jedná se o rodinnou firmu, jejíž majitel Luboš Paul ml.


Rakve a příslušenství - Petr Kraus, spol. Katalog firem Dřevo Rakve, výroba rakví. Zařídíme důstojné obřadné rozloučení Vašimi nejbližšími a milovanými. Zajistíme pro vás smuteční r.

Podle něj jsou rakve produkt jako každý jiný. Ekologické rakve jsou totiž zhotovovány z materiálů, které jsou nezávadné, lehce rozložitelné a cenově velmi dostupné. Není potřeba mít ani obavy, že uložit svého blízkého do rakve z recyklovaného materiálu je nedůstojné. Barevné provedení a výbava dle požadavků zákazníka. Rakev je vyrobena z vrstvené lepenky a dřevěné prostorové konstrukce, kompletně vybavena k okamžitému použití.


Chráněno patentem České republiky č. Naší hlavní činností je výroba rakví. Kremační a obřadní rakve jsou vyráběny ze smrkové spárovky ve standardních. Zaměřuji se na výrobu rakví.


Spolupracuji s pohřebními službami. Jiné legendy hovoří o otevřených rakví , v nichž se našly mrtvoly s dlouhým. U sebe má pouze zapalovač a mobilní telefon, není si však vědom, jak se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...