pondělí 26. února 2018

Prodám špalek na štípání dřeva

Dřevo , trámy – prodám špalek na štípání , inzerce. Inzerát Špalek ke štípání dřeva v okrese Karviná, cena dohodou, od Leszek Pilch na. Dřevěný špalek na dřevo Špalek na štípání dřeva s motivem sekyrky. Prodej masivních špalků dub, buk na štípání či výzdobu zahrady, velikost dle dohody,.


Prodám hromadu palivového dříví.

Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Při štípání polen si snadno unavíte ruce a záda. Když budete potřebovat použít sekeru, jednoduše sapinu zasekněte do strany špalku.


Inzerát špalek na štípání a dekoraci v okrese Hlavní město Praha, cena 300Kč, od Jan Sitta na Sbazar. Palivové dřevo Tvrdé – polena 33cm (prms) 26. Nabízím špalky na štípání palivového dřeva nebo jiné využití.


Cena za špalek do průměru 40cm 299kč nad 40cm 399kč Pred použitím se spánek doporučuje ošetřit nastřikem nebo nátěrem aspon na spodní část a část se může zakopat do.

Nově v nabídce špalky na štípání dřeva. Nový ceník platný od 6. Pořádný špalek na štípání je. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Tato nabídka od prodejce winmasterbyla archivována dne 10.


My jsme se dnes zaměřili na trochu jiný úhel pohledu, co se štípání dřeva týče, a to sice na špalek na štípání dřeva. Hrubé odkory smrkové balík 5m 900kč. Dubový špalek na štípání dřeva. Neohodnoceno od 7Kč Parametry.


Kategorie : Dřevěné špalky: Tisk Dotaz. Masivní špalek na štípání z topolového dřeva. Topolové dřevo se špatně štípe, takže se špalek nerozdělí. Suché podpalové třísky: 12kg cena 180kč včetně DPH. Ruční štípání dřeva je velice zdlouhavé a fyzicky náročné.


Finský vynálezce Heikki Karna přišel s nápadem, jak sekání dřeva zrychlit a hlavně usnadnit.

Díky speciální konstrukci sekery má být možné rozsekat celý špalek na úhledná polínka za pouhou jednu minutu. Můžete se přesvědčit ve videu. Nejlevnější variantou pořízení palivového dřeva je nařezání zbytkového dřeva po profesionální.


Nyní měsíce necháno ve sklepě, kde se topí. Skoro se může říct, že je jako v sušičce. Při zájmu Vám změřím aktuální vlhkost.


Cena 45- Kč tak jak je, nebo srovnám na hoblovc. Rozměr dle přání zákazníka. Pokud je uskladněn na suchém místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...