úterý 20. února 2018

Obkladová překližka

Březová překližka je vyrobena z dýhy, která je navzájem křížovitě slepena. Překližky jsou určeny pro truhlářské účely. Voděodolná překližka skladem všechny formáty. Objednejte ihne dodání po celé ČR nebo vyzvedněte na našich prodejnách zdarma.


Obalová překližka se používá převážně na výrobu palet nebo beden. Prodám bytelný sklápěcí vozík.

Kola 1bočnice a podlaha vodovzdorná překližka ,podlaha ještě kryta lindab plechem. Kompletní elektrika a světla. Sibiřské dřevo ze smrku a borovice vyniká pevností a dlouhou životností a je vhodné do interiéru k obložení stěn a stropu, ale i vně na fasádu domu a pergol.


Truhlářskou překližku využijete zejména pro výrobu nábytku (záda skříní a dna šuplíků), na dárkové obaly či dřevěné hračky a ozdoby. Foliované, protiskluzové a vodovzdorné překližky najdou uplatnění jako bočnice přívěsných vozíků, jako podlaha na tribunách a pódiích a jako materiál k výrobě speciálních obalů. Vyhledávání výrazu: obkladová překližka do kuchyně.


Jídelní židle C-180-GRN - Pochromovaná kovová konstrukce, sedák z překližky leskle zelené barvy. Nejvhodnější pro přívěsné vozíky a korby nákladních aut, terasy, pódia apod.

Dostupnost: Na objednávku. Police a nábytkové desky koupit o objednat u OBI. K obložení nosných systémů. Palubka SM klas 14x96mm. Nosná deska do betonářských finišerů.


Levná překližka pro bednění bez nároků na otisk. Hoblovaná prkna - materiál sibiřský modřín stejně jako další severské dřeviny, je vhodný na fasády rodinných domů. Stavba koupit o objednat u OBI. Truhlářská překližka v kvalitě B je broušená a má nejméně suků.


Je ideální pro výrobu nábytku, zejména stolů a pro použití v interiéru. Dodáváme WC příčky s nerezovým kováním. WC kabiny můžeme namontovat, nebo dodat k vlastní montáži. Deskový materiál je zpracován na CNC dělící pile a CNC fréze.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Běžná cena 6Kč 7Kč 6Kč. PŘEKLIŽKA HLADKÁ MM.


Z tvrdých dřevin (bříza, buk, lipa) se získává tvrdší překližka. Někdy se při výrobě tohoto materiálu používá tropické dřevo - gobun, meranti, latan.

Velmi zajímavou variantou je dekorativní překližka. V tomto případě může být obkladová vrstva tvořena třešně, bukem nebo dubem. Plastové profily od společnosti Evergreen jsou určené pro vytváření přesných a čistých modelů všeho druhu.


Obkladová deska auto HO-měřítko 0. Najdou uplatnění především u modelářu, architektů, umělců ale i výrobců z řad automotive a podobně. Profil tatran je s dlouhým perem. Obtiskový papír Abílý - pouze na laserové tiskárny. Jak SCI-Data pomáhají rozpočtářům při hledání výrobků, materiálů a cen prací?


Výhoda databáze stavebních materiálů SCI je jednoznačná - na jediném místě lze najít ceníky materiálů a výrobků - ceník cihel a tvárnic, ceník spojovacích materiálů, pojiv, tmelů pro použití v HSV i PSV, ceníky materiálů pro omítky a povrchové úpravy, jako jsou lazury.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...