pondělí 19. února 2018

Heluz plus 40 broušená

Heluz plus 40 broušená

Stanislav Kocourek, tel. Popis produktu DxŠxV: 247x400x2mm. Pro jednovrstvé obvodové zdivo energeticky úsporných budov a pro zdivo s vnějším kontaktním zateplením. Skladem - více než 4ks Prodejna Strání.


Heluz plus 40 broušená

Jednotlivé broušené varianty jsou nabízeny s možností zdění na lepidlo, celoplošné lepidlo nebo PU. E-shop s širokou nabídkou zdicího materiálu. Profesionální přístup k zákazníkům. Tato nabídka od prodejce Marverbyla archivována dne 04. Heluz Family broušená , U=- TZ domu kW.


Kvalitní, cenově dostupné a ryze české. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Nejdřív jsme chtěli STI a zateplit polystyrenem, ale bylo nám řečeno, že to je zbytečné, že postačí zateplovák. To nám zase vyvrátil jiný prodejce, že budeme mít rosný bod v cihle, takže by nechal zateplovák 1 minimálně 1 a že cihly STI nejsou v tom případě třeba, že stačí PLUSka. Cena cihly je uvedena včetně průměrné spotřeby malty pro tenkou spáru, malty pro.


N: 49-N, 44-N, -N, 38-N. Všechna práva vyhrazena. PLUS broušená s helUZ pěnou. I tentokrát je tomu stejně.


Samozřejmě,že změna materiálu je možná,takže ještě přemýšlíme z jaké cihly začneme stavět. Budeme stavět svépomocí. PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH VYHLÁSENIE O PARAMETROCH DoP Nr. Number of pieces per pallet Pallet Dispatch pallet weight avg. HELUZ FAMILY broušená.


Heluz plus 40 broušená

Technické změny vyhrazeny. Produkt lze nakoupit po ks. Důvodem prodeje ne nerealizovaná stavba. Odběr v Uherském Brodě, ceny jsou vč. Použití: pro obvodové zdivo s dodatečným zateplením, vyzdívky a vnitřní nosné zdivo.


Výhodné uspořádání vnitřních propojů pro dělení cihel. Zobrazte si kontakt na poptávajícího a získejte tuto zakázku. Kontakt obsahuje ověřený e-mail a telefonní kontakt přímo na poptávajícího.


Vyrábame tehly s rôznymi parametrami, stropy , preklady a komíny. Ponúkame tiež materiály na murovanie - malty pre tenkú škáru, pre celoplošnú tenkú škáru, murovaciu penu a tepelnoizolačné malty. V ceně uvedených materiálů Wienerberger je také pojivo (tenkovrstvá malta, zdící pěna).


Součinitel prostupu tepla U platí pro stěnu v suchém stavu s omítkami. Z toho palet nerozbalených (ks na paletě) a ks zvlášť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...