úterý 12. prosince 2017

Teak drevo cena

Mohutné stromy dorůstají výšky - metrů. Je pěstovaný a těžený v exotických zemích pro vysoce kvalitní dřevo. TEAK je ceněn pro svou vysokou trvanlivost, pevnost a odolnost proti venkovním vlivům.


Je rovněž odolný proti plísním a škůdcům. Teakové neboli týkové dřevo se těší čím dál větší oblibě.

Objevte s námi jeho unikátní vlastnosti i vy. JÁVSKÝ TEAK je obvykle o něco světlejší než TEAK BARMSKÝ. Dřevina se dobře opracovává. TEAKOVÉ dřevo má vysoký obsah olejnatých látek, první nátěr speciálním terasovým olejem se doporučuje po týdnech od montáže. Pohledová strana = hladká.


Rozměr lůžka 160x2cm. Celkový rozměr: 170x2cm.

Cena je uvedena bez matrací a roštů. Pravý barmský teak má úzke, svetlo žlto-hnedé belavé drevo a tmavo zlato-hnedé jadrové drevo , ktoré na vzduchu na povrchu tmavne na stredne alebo tmavo hnedé. Barmský teak má prevažne priamu vláknitosť. Pre spájanie je potrebné predvŕtať otvory.


Drevo teaku je veľmi trvanlivé. Bez ošetrenia teakového dreva zostane terasa bez ujmy, avšak. Teak sa dá dobre opracovávať.


Nábytok z teakového dreva je oveľa odolnejší oproti inému drevenému nábytku. Preto je teakové drevo dobrou voľbou pre výrobu záhradného nábytku. Záhradný nábytok z teakového dreva je odolný voči poveternostným vplyvom.


Jednotlivé kusy nábytku, bytových doplnkov sú vyrábané ručne, čo. Všetky informácie o produkte Farba, lak na drevo REMMERS HK Lasur 5L, teak , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie REMMERS HK Lasur 5L, teak. Za rokov svojej existencie patríme medzi lídrov v oblasti predaja exotického dreva na slovenskom trhu.


Našim cieľom je profesionálna starostlivosť o zákazníkov a ponuka produktov najvyššej kvality. Keďže toto drevo pomalšie rastie, je aj kvalitnejšie s vyššou hustotou.

Vyznačuje sa vynikajúcou stabilitou, pevnosťou, odolnosťou voči hnilobe. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zobrazujeme nabídky teak drevo. Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Pravé teakové drevo je tvarovo stále a vďaka vysokému obsahu oleja mimoriadne odolné. Teakové drevo sa získava z tropickej dreviny Tectona grandis. Drevo teak má vysoký obsah kaučuku a teakového oleja, takže veľmi dobre odoláva poveternostným vplyvom, rovnako ako úspešne čelí striedaniu teplôt, slnečnému žiareniu, dažďu, snehu, plesniam aj atakom škodcov.


Nároky na údržbu teakového nábytku sú pritom minimálne. Lazury na dřevo za trvale nejnižší ceny. Výhoda našej ponuky je priamy import a kontajnerové dodávky tovaru priamo do našich skladov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...