čtvrtek 7. prosince 2017

Skládací dřevěný metr

Skládací dřevěné metry s reklamním potiskem. Wooden folding ruler Block Large, compact space of the ruler is ideal for promotional print. Dřevěný skládací metr klasick skládací metr s pružinou v délce m, který znal a používal již Váš pra-dědeček. Možná již dnes ani neuvěříte, že ještě existuje, ale skládací.


Klasický truhlářský metr pro truhláře a kutily. Bývá také nejnapínavější částí samotného lovu.

Aby se měření úlovku proměnilo v ještě lepší zážitek, přinášíme k tomuto účelu speciálně vyrobené a potištěné skládací metry, z produkce našeho závodu Metrie s. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Například odolná vodováha se čtyřkomorovým profilem, nebo digitální vodováha s odměřováním v mm.


Pásmo, pravítko, svinovací nebo skládací metr u nás pořídíte s certifikovanou třídou přesnosti. Kvalitní dárek za dobrou cenu. Precizní řemeslný výrobek splňující všechny standardy pro přesné měření, zároveň vhodný dárek k narozeninám, svátku, vánocům či jinému výročí.


Metr skládací dřevěný METRIE 2m, bílý.

Kč (€9) 4Kč ( €) bez DPH. Jejich hlavní devizou je spokojenost zákazníků a nekompromisní důraz na kvalitu a originalitu užitých materiálů. Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy! Rozkládací dřevěný metr z cenného bukového dřeva s natištěným černým dělením po milimetrech, s červenými desítkami a ocelovými pružinami s mosazným povrchem.


Stupnice a číslování jsou vyryty pro dlouhou životnost. Jednotlivé díly metru jsou spojeny ocelovými sponkami s pružinou. Metr má skryté nýty a mosazné kování.


Vzhledem k aktuální situaci způsobené virem Covid-1 bychom rádi informovali o tom, že JSME TU STÁLE PRO VÁS a zboží expedujeme ve standardních časech! Metr je vyroben z kvalitního dřeva s pevnými spoji a vícevrstvou povrchovou úpravou odolnou proti oděru či odloupnutí. Kč, pouze na ProMistry. Vaše cena s DPH: 3Kč. Snažíte se objednat více kusů, než je skladem!


Dokážete si představit dílnu či domácnost bez dřevěného skládacího metru? Vždyť už jako malé děti jste jej považovali za bezvadnou „ skládací hračku“. Ať jsou z vás dnes řemeslníci nebo „jenom“ domácí kutilové, stejně jej berete rádi znovu a znovu do rukou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Metr 1m skládací dřevěný S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Cenová hladina: Zobrazit jen zboží skladeAktualizovat. OBI dřevěný skládací metr z habru se ideálně hodí pro všechna obvyklá měření. Klouby mají mosazné pružiny, lehce otáčejí a slyšitelně aretují.


Přesnost měření odpovídá třídě III ES.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...