středa 6. prosince 2017

Portlandský směsný cement

Portlandský směsný cement vyrábíme semletím portlandského slínku, granulované vysokopecní strusky, vápence, síranu vápenatého a případně některých dalších látek. Charakteristické vlastnosti:Kvalitní cement pro běžné profesionální i domácí použití. Optimální poměr portlandského slínku, vysokopecní strusky a vápence. Nižší celkové hydratačního teplo.


Cement portlandský směsný UNICEMENT 3R. Technické listy výrobků.

DOKUMENTY CEMENT HRANICE. Přidávat hodnocení může pouze přihláše. Mám opakovaně dobré zkušenosti s tímto výrobkem. Je kvalitní, spolehlivý,dobře se s ním pracuje, má přijatelnou cenu.


V případě odběru zboží na paletě, může být za palety na pobočce účtován dodatečný poplatek. Free Delivery on Eligible Orders! Bílý portlandský cement nalezne využití především v architektuře s požadavky na vysoký jas a vysokou kvalitu povrchových úprav, při vytváření mozaiky, umělé žuly, a sochařských odlitků a podobných aplikacích.


Na každé paletě je uloženo pytlů, celkem o hmotnosti t. Balený cement určen pro staveništní přípravu betonů, malt a směsí obsahujících cement.

Fill Your Cart With Color today! Garantována je minimální pevnost v tlaku 3MPa po dnech a minimální počáteční pevnost MPa po dnech. Vlastnosti:nízký vývin hydratačního tepla, což je předností při velkoobjemových betonážích zvýšená odolnost proti účinkům agresivního prostředí v. CEM I – portlandský cement. Neobsahuje žádnou jinou hlavní složku, pouze portlandský slínek. Alespoň dvě třetiny složek těchto cementů vždy tvoří portlandský slínek, zbývající část je zastoupena jiným materiálem, u nás nejčastěji vysokopecní struskou, vápencem nebo popílkem.


Práškové pojivo vyráběné společným semletím níže uvedených složek a přísad specifikovaných v článku technické normy EN 197-ve složení dle tabulky 1. Portlandský cement s vápencem-pevnostní třída 35-odolává plísním-použití pro konstrukce potravinářského průmyslu, obchodů, nemocnic apod. Má schopnost pojit jiné nejvíce sypké látky v následně pevnou hmotu, která se využívá ve stavebnictví. Prvotřídní český portlandský směsný cement Prachovice UNIVERZAL pevnostní třídy 3R, určený pro široké použití. Plně vyhovuje pro výrobu všech bežných.


Jak se vyrábí portlandský cement. Výroba portlandského cementu je energeticky složitý proces, který bývá plně pod kontrolou automatizovaných cementáren. Ty jsou řízené za pomoci moderních technol. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Obsah alkálií vyjádřený jako Na2Oekv je ≤ 0. Sulfarez ve třídách 2a 3MPa. Je portlandský cement odolný proti síranům, jsou potlačeny složky 2CaOAl2O které vznikají při malém ochlazování.

Hodí se do středně agresivního prostředí – spodní voda. V současné době je cement vyráběn podle ČSN EN 197-ed. Použiť aktuálnu polohu. Aktuálnu polohu nebolo možné nájsť.


Nejprodávanější Sleva Top produkt Zboží trvale skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...