pátek 22. prosince 2017

Oprava elektromotorů

See Everything From Miles Away Like You Are Standing Next to It. Free Shipping Available. Oprava elektromotorů Port. Jsme firma s dlouholetou zkušeností v oboru oprav elektromotorů.


Zakladatel firmy Jiří Port pracuje v oboru již od svého vyučení, od počátku 90.

Nabízíme: opravu jednofázových a tř. Servis elektromotorů Ondřej Tvrdík. Mám dlouholetou praxi v opravách elektromotorů. Za tuto dobu jsem nasbíral spoustu zkušeností při servisu.


Výroba a oprava asynchronních elektromotorů. Vítejte na stránkách naší společnosti EMB Elektromotoren Beroun s. Kompletní zajištění oprav elektronářadí a elektrospotřebičů.

Karel Petrželka, Chodová Planá. Společnost rozšiřuje svoji činnost o prodej a servis elektromotorů a generátorů. Pro tyto služby zřizuje pracoviště v Ostravě a následně v Opavě.


OOO SIB Hansen v Rusku (Kemerovská oblast, Leninsk-Kuzneckij). Dodáváme technologie pohonů - klasické převodové motory, samostatné převodovky, standardní i speciální průmyslové převodovky, elektromotory, elektroniku pro řízení pohonů (frekvenční měniče, servoměniče a servotechniku), aplikační software, vizualizace tech. Prodej náhradních dílů.


Převíjení a opravy elektromotorů Praha - Jan Lampír. Zabýváme se především opravami asynchronních elektrických motorů. Jde hlavně o převíjení poškozených vinutí a dalších souvisejících oprav na tomto druhu elektrických strojů. Vašeho stroje měla co nejdelší životnost. V případě, že něco zanedbáme, může dojít k brzkému poškození stroje popřípadě, v tom nejh.


Zároveň došlo k rozšíření služeb o opravy a prodej elektromotorů a firma EPB se stává autorizovaným prodejcem a opravcem elektromotorů společnosti Siemens. V současné době firma zaměstnává pracovníků s bohatými mnohaletými zkušenostmi v oblastech výroba rozvaděčů a opravy elektromotorů a může se pochlubit úctyhodným seznamem spokojených zákazníků. Roman Ječný - OPRAVY ELEKTROMOTORŮ.


Naše společnost je partnerem níže uvedených společností, kterým zajišťujeme servisní činnost jak v České republice tak po domluvě i za hranicemi. Provádíme převíjení a opravy asynchronních elektromotorů jednofázových a třífázových do 1kW, vícerychlostních a elektromotorů ponorných čerpadel (nautil).

Při opravách provádíme repase ložiskových těles a rotorů na naší obrobně. Používáme kvalitní ložiska uznávaných značek – SKF, FAG, ZKL. Přijedeme na Vaše pracoviště a podle rozsahu poruchy se domluvíme na postupu opravy, který Vám nejlépe vyhoví.


Všechny uvedené stroje opravujeme do napětí kV a váhy tuny. Izolace nového vinutí je provedena pro třídu H. Aktivity společnosti se od samého počátku podnikání především soustřeďují na poskytování opravárenské činnosti v oblasti čerpadel a elektromotorů. Postupný rozvoj všech provozů společnosti, zvyšující se nároky na kvalitu a rozsah poskytovaných služeb a také snaha o maximální spokojenost zákazníků byly od prvopočátku krédem společnosti.


Hlavní značkou námi prodávaných elektromotorů je Siemens. Máte-li zájem o servis nebo nákup jakéhokoliv elektromotoru kontaktujte nás. Elektromotory BEZVA PRAHA prodáváme elektromotory Siemens, velký výběr elektromotorů Siemens, opravy elektromotorů i dalších výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...