pátek 8. prosince 2017

Kudrnáč pneu

Provádíme servis pneu pro osobní a nákladní vozy, pro stavební stroje a zemědělskou techniku. Autoservis pro osobní vozy a dodávky. Diagnostika, opravy a údržba motorové části, opravy a výměna podvozkových prvků, výměna provozn.


Seřadit dle počet: Výrobce. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.

Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Prodej pneu pro osobní, nákladní, motorky, offroad a dodávkové auta. Osobní a nákladní protektory. Rudý Říjen, fy kudrnáč , resp. Kudrnáč – pozorovali jsme – prospekt – pneu , Cord.


Dovozce nákladních, zemědělských a. JardelT píše: čekám, kdy se objeví zastánci této pneu. Olomoucí ,je to značka pneu Kudrnáč.

Když vycpete okraje šutrama, nasypete do pneu hlínu a tou pak plníte mezery mezi kamením. Výměna pneumatik a další služby výhodně za nízké ceny. Vždy z nové výroby, vždy skladem za nejlepší ceny, prodej zajištěn na všech větších veteránských burzách - Chotusice - prodejní místo E36-E3 Brno Motortechna na Výstavišti prodejní místo RH venkovní plocha, Zlonín, Velká Dobrá, Oldtimerfestival Slavkov u Brna a další. Pro vyhledávání konkrétního rozměru je třeba na stránkách – vyhledat daný rozměr a podle dostupných značek si pak prohlédnout dané pneu na stránce dle seznamu.


V tomto katalogu není uvedeno několik evropských výrobců. Je to Michelin,ale bez nápisu,takže asi válka. Radiální pneu Vredestein Sprint Clasic 185R- černé. Ilustrační foto - úzký bílý pruh.


Prodám originální pneu KUDRNÁČ s rozměrem 3. Jawa Speciál, ČZ a jiné. Hledáte výhodné pojištění vozidla? Pod pojem pojištění vozidla se rozumí buď havarijní pojištění vozidla nebo zákonné pojištění vozidla spíše známe jako povinné ručení. Cena přepravy pneumatik dle tarifu České pošty či jiného dopravce.


Budeme Vás o ceně informovat. Dostupnost: Expedice do dnů. Vyberte parametry zboží.

Firma Pneu Antonín Svitálek vznikla ve 40. Před odesláním hodnocení prosíme překontrolujte, zda je formulář vypněn dle vašich představ a nejlepsího svědomí. Odeslané hodnocení již není možné změnit. Nasbírané zkušenosti z velkoobchodu nyní využíváme k ještě lepším. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Automatická zouvačka Golemtech, funkce, kalibrace. Kvalitní pneumatika od tradičního českého výrobce Kudrnáč. Celý týden to dofukuju a pořád na to není čas přitom to je otázka 5ti minut.


Sada na opravy pneu stojí asi 2kč ještě to chce vozit v autě kompresor a ušet. Seznam produktů podle výrobců KUDRNÁČ. V sekci PNEU DODÁVKY najdete pneumatiky pro dodávky (lehké nákladní, užitkové) různých rozměrů a značek s homologací pro použití na pozemních komunikacích.


Nabízíme zde pneumatiky letní, pneumatiky zimní a pneumatiky celoroční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...