čtvrtek 28. prosince 2017

Kb blok stříšky

Nabízí několik ucelených řad zdících tvarovek s různými variantami povrchové úpravy, od hladkého povrchu, přes štípaný, omílaný až po broušený. Kompletní katalog barev a povrchů. Společnost KB-BLOK systém s. Postoloprty přijme uchazeče. Nové plotové stříšky mají jednoduchý moderní vzhle. KB ps-Rovná 2Přírodní.


Pro B2B partnery i stavebníky. Tento poměr musí být dodržen. Akce Stříšky za - Kč se vztahuje systém vibrolisovanýchbetonových prvkůKB- BLOK systém, s. Vlaams Blok (English: Flemish Block, or VB) was the name of a Belgian far-right and secessionist political party with an anti-immigration platform.


KB BLOK stříšky hladké. Sloupová hlavice pro zakrytí čtvercového sloupku o straně 4mm. Ale pozor, to není vše. Od našeho e-shopu stavba-strecha. Kč poptejte individuální slevu.


Barva žluté nebo přírodní. Dutiny ve tvarovkách jsou pak při skladbě prolévány betonem společně s armováním pro zajištění větší stability konstrukce. Líbí se vám práce této. Plotové betonové stříšky.


KB - bloku ( CS betonu apod). Hodí se na oplocení velkých firemních objektů, průmyslových výstaveb, ale i rodinných domků nebo chat. Přírodní Rovný zákrytový prvek pro tvarovky a jiné zdivo šíře max. Povrch plotové stříšky je shora broušený (rovný povrch vzhledově podobný textuře broušeného kamene) a z dvou pohledových stran štípaný (připomíná hrubý kámen se znatelnou texturou kameniva).


Střešní krytina betonová. Cement, vápno, sádra, multibat. Teď je ten čas… Přečtěte si pečlivě podmínky akce – je to nabídka, která se těžko odmítá.


Zákrytové prvky patří mezi dekorativní tvarovky, které jsou vhodným doplňkem pro ukončení plotů, plotových zdí a sloupků. Tvar stříšky KB blok ochrání konstrukci vašeho oplocení před nepříznivými podmínkami i proti běžnému opotřebování. I v koronavirové sezóně máme otevřeno, objednávku při osobním převzetí vám předem připravíme bez zbytečného kontaktu. Vzhledem k širokému využívání tohoto stavebního systému jde o velmi oblíbený produkt. Své výrobky neustále inovuje a zdokonaluje a díky vlastní produkci forem a strojů na výrobu tvarovek dokáže velmi rychle a pružně reagovat na požadavky trhu.


A co víc, nový plot vám dodá kompletní, včetně vrat a branky vlastní výroby, schránky, plotových výplní, doplňků atd. Pokud nemáte představu, zdarma vám bude zpracován. Paletu účtujeme 26- Kč bez DPH a po vrácení nepoškozených palet činí amortizace 4- Kč bez DPH. Rozměry tvarovek grind jsou pouze orientační.


Prodám stříšky na KB blok nebo na jiné použití. S kladem v barvě přírodní, žlutá Při odběru většího množství sleva!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...