čtvrtek 28. prosince 2017

Jak udělat ze starého oblečení nové

Návod jak udělat věnec a sušit listy tak, aby si zachovaly krásné barvy. Staré náramky v novém kabátě Návod jak přetvořit staré náramky na nový snadno a rychle. Novomanželský polibek - snadno a rychle jak na to zde Pásek ze starého trička Návod jak vytvořit pohodlný pásek ze starého trička zde. Velké módní řetězce nabízejí několikrát do roka nové kolekce oblečení, které však mají jedno společné.


Oblečení se velmi rychle onosí a rozpadne. Jenomže tento způsob oblékání není ani ekonomický, ani ekologický.

Osvěžte sebe i svůj šatník. Přeměňte své staré triko v originální šaty na léto! Jednoduchý tip na oživení některého z vašeho oblečení. Aneb jak si vyrobit ze starého trička nové.


Podívejte se na blog Prošikulky. Nebojte se dát předmětům určeným k likvidaci druhou šanci. Nechte se inspirovat, nadchněte se pro recy věci a vtiskněte svému domovu nevšední atmosféru.


Ovšem proces, jak udělat ze starého oblečení nové , nemusí trvat dlouho. Jednotlivé DIY nápady jsme opatřili i přibližnými časy, kolik daná.

Nevyhazuj staré oblečení , vylepši ho! Máš plnou skříň oblečení , protože ti je líto. I ze staré mikiny můžete vytvořit sexy kousek oblečení.


Stačí ustřihnout lem okolo krku tak, aby vám mikina spadla přes holá ramena, a poté lem zašijte k přední části, aby se oblečení nepáralo. Přeneseme-li přístup Kintsugi do vašeho šatníku, můžete oblečení , které už má nejlepší dny za sebou, s láskyplnou péčí vdechnout nový život. Pokud na jeho nedokonalosti pohlížíme jako na kapitoly jedinečného příběhu, dokážeme je proměnit ve ctnosti a ze starého oblečení udělat opět nové.


Taky se vám ve skříních kupí staré věci a oblečení ? Je vám líto ho vyhodit i přesto, že už ho dávno nenosíte? Potom by vás mohlo zajímat pár tvořivých návodů a nápadů, jak udělat ze starého nové. Proč neustále kupujeme a utrácíme peníze za nové věci, když lze přetvořit staré džíny, trička či věci z půdy? Domácí barvení látek: jednoduchý způsob, jak ze starého oblečení udělat nové: Co se starým oblečením, které se vám sice už moc nelíbí - ale přitom je vám líto ho vyhodit nebo někomu darovat? Zkuste to jako naše prababičky a dejte mu nový život díky přebarvení na jinou barvu.


Váš šatník praská ve švech. O co hůř - je plný starého oblečení , které nenosíte. A vy byste si nejraději pořídili něco nového. Zkuste myslet trochu ekologicky a pro jednou zapomenout na nákupy. Díky slow fashion se opět vrací trend DIY.


Aneb udělejte ze starého oblečení nové.

Jak ze starého oblečení udělat oblečení nové. Jelikož se opět střídají roční období, je tu čas na třízení oblečení. Před zimou třídíme oblečení pravidelně, vyhazujeme staré a nepoužitelné, některé oblečení darujeme známým, jiné se snažíme prodat na internetu. Jak udělat krásné oblečení ze starého ? Před vámi je sbírka tipů s fotografiemi o tom, jak změnit oblečení zdarma vlastním rukama. Každá z nás má doma více či méně oblečení , které nenosíme.


Důvody, proč leží na dně skříně, jsou různé – připadají nám nudné, jsou seprané, velké a podobně. V následujícím článku se dozvíš, jak se z těchto hadříků dají udělat jednoduše módní skvosty. Ze starého - nové šetříme Ahoj v pátek jsem se dívala na pořad Sama doma na ČTa tam ukazovali jak udělat ze starých triček tašky na nákup což jsem ocenila jako dobrá rada jak ušetřit za nákup igelitek. Proměňte staré oblečení v nové : nápadů, jak oživit oblíbené kousky z šatníku.


Nechte na slunci dvě hodiny zaschnout a před nošením tričko ještě vyperte. Jak to udělat abyste uvolnili místo ve skříni a zároveň tričko zůstalo ve vaší blízkosti? Nic k tomu nepotřebujete, pouze nůžky, vaše oblíbené triko a polštář. Toto řešení se hodí i pokud máte děti a chcete jim vytvořit útulný protostor pro usínání. Dávno odzvonilo dobám, kdy se přešívalo oblečení.


Můžete vytvořit několik povlaků ze starých. Dnes je všude „hadrů“ dost , takže není potřeba vymýšlet, jak zužitkovat staré a vyrobit z něj nové. Což takhle transformovat legíny v tričko?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...