úterý 12. prosince 2017

Jak bydlí slavní češi

Jak bydlí nejbohatší lidé naší republiky? Jedním z nejvýznamnějších tuzemských finančních žraloků je Andrej Babiš (56), třetí nejbohatší muž Česka, jehož majetek se odhaduje na 1miliardy korun. Průhonicích u Prahy a patří mu tam kromě vily kdeco. Zajímavosti a podrobnosti o tom, jak žijí VIP celebrity.


Nakoukněte do obýváku a ložnic českých i zahraničních osobností. Láká vás navštívit domy a byty slavných?

Chcete se nechat inspirovat, ale zároveň pořídit doplňky a nábytek za rozumnou cenu? Projděte se s námi po chodbách a pokojích známých osobnost. TAKHLE BYDLÍ SLAVNÍ ČEŠI ! Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, ČTK) Fotogalerie. Ilona Svobodová: Ráda bydlím útulně a hezky. Marek Dospiva (41), je.


Kam ujíždí za klidem Michaela Dolinová. Bydlení kapitána Boeingu 737.

Peter Nagy bydlí s nohama na stole. Jak se bydlí olympioničce Zuzaně Hejnové? Asi trochu jinak, než obyčejný smrtelníci. Přesto se můžeme jejich stylem nechat. Další stovky Čechů mají majetek za 2milionů až jednu miliardu.


A těch, kteří mají jmění za více než milion dolarů (zhruba milionů Kč), je podle údajů společností Capgemini a Merrill Lynch skoro třináct tisíc. Jak tedy bydlí nejbohatší Češi ? Petr Kellner (finance, těžba) Odhadovaný majetek až miliard. Naše představa o tom, jak se v České republice bydlí , se hodně odvíjí od toho, kde vyrůstáme. Jsme-li z měst, pak asi většina předpokládá, že více lidí bydlí v nájmu, a naopak, pocházíme-li z menších obcí, pak nám asi přijde přirozené, že lidé v ČR bydlí hlavně ve vlastním.


Během svého pražského pobytu tady chtěl bydlet Tom Cruise. A bydlela tady Hillary Swank. Obě je vyvedly do společnosti a mnozí hosté měli co dělat, aby si dcery slavných matek nepletli s nimi samotnými. Podívejte se, jak BYDLI SLAVNÍ ČEŠI.


Postavil jí táborský stavitel T. Slavné vily Olomouckého kraje. Luxusnípatrová chalupa se štítem obloženým dřevem patří Lucii Bílé necelé dva měsíce.

Panství v Myšlíně je navíc jen jednou z asi nemovitostí, jež vlastní (nebo spoluvlastní). Alespoň se to zdá, nahlédnemeli do historie majitelů pražské vily U Mrázovky. Za první republiky ji obýval průmyslník Jaroslav Preiss, za totáče komunistický pohlavár Vasil Biľak, a teď ji vlastní miliardář Daniel Křetínský (35), mj.


Chtěla jsem dům, který by byl jako loď, nebo jako kostel,“ směje se Halina v nejvyšším patře svého domu s báječným výhledem na Pražský hrad a Vltavu. Téma bydlení slavných na blesk. Přečtěte si veškeré aktuální informace o tématu bydlení slavných - nejnovější články, aktuality, fotografie, videa.


Kompletní zpravodajství ze světa celebrit. Nela Boudová ukázala svoje šestky: Pánové, tohle si užijte! Hvězda Temného Kraje Teplý (40): Prokletí slavného příjmení!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...