pátek 15. prosince 2017

Elektroměrový rozvaděč plastový

Elektroměrový rozvaděč plastový

Námi dodávaný elektroměrový rozvaděč je připraven pro jednofázové i třífázové elektroměry. Každý elektroměrový rozvaděč splňuje připojovací podmínky energetických společností (ČEZ, PRE, EON a dalších). Rozvaděč osazený na samostatném pilíři. Výrobce rozvaděčů DCK Holoubkov.


Elektroměrový rozvaděč plastový

Elektroměrové rozvaděče lze vyrobit také pro jednotarifní jednofázové měření. Na zakázku také dodáme skupinový elektroměrový rozvaděč pro více měření několika odběratelů, který je vhodný např. Nástěnné rozvodnice vector IPplastové. Pavel Flek – elektroměrový rozvaděč , plastový rozvaděč , kovovýroba, výroba rozvaděčů Rychnovek. OCP elektroměrový rozvadeč , 2-tarif, bez hl.


Natřít tento plastový rozvaděč epoxidovou barvou a zas je na roky klid. Akce Nejprodávanější ČEZ E. Pro osazení do výklenku ve zdi. Specializovaný e-shop na plastové rozvaděče. Vybírejte plastové rozvaděče na Moje-Elektro. Plastové rozvaděče v akci.


Můžete si koupit plastový pilíř, který má v sobě jak pojistkovou skříňku, tak elektroměrový rozvaděč , nebo můžete zdít viz. Pravidla diskusí Nahlási. Uvedené typy rozvaděčů slouží jako ukázky realizovaných osazení. Na přání zákazníka lze vyrobit a dodat prakticky jakoukoliv konfiguraci rozvaděče.


Prosím povšimněte si naší cenově výhodné nabídky ze skladového programu. Power Distribution Box type SMC – elektroměrový rozvaděč plechový řady „SMC“. Modulová okna 4M, 6M, 8M, 12M,. Pro výrobu těchto rozvaděčů používáme plechové rozvodnice řady Spacial 3D společnosti Schneider Electric. Konstrukčně jde o uzavřenou.


Elektroměrový rozvaděč plastový

Ve stavu k okamžité montáži. Pouze dveře je třeba poopravit, mírná koroze. Nutné rozměry otvoru pro rozvaděč ( v mm ), š 44 v 52 hl 220. Max rozměry rozvaděče, š 52 v 620. Na prodej jsou kusy, uvedená cena je za jeden kus.


ON Skříň je vyrobena v celoplastovém provedení z termosetu z SMC-prepreg materiálu, který je odolný proti povětrnostním vlivům, vodě a UV zářením. Nejméně nákladné je tak umístit za elektroměrový rozváděč zásuvkovou skříň, která již bude obsahovat potřebné jištění a chránění. Kompletně vydrátováno, zapojeno s osvědčením o kusové zkoušce.


Tento plastový rozvaděč je určen pro jeden dvoutarifní třífázový elektroměr pro měření do A. ON je v provedení bez hlavního jističe, obsahuje pouze jistič HDO. Stupeň krytí je IP4 ochrana IKa zkratová odolnost kA. Rozměry tohoto šedého, plastového, samostatně.


Elektroměr a hlavní jistič se usazuje za plombovanou část a proto je tak důležitý, aby odpovídal českým normám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...