středa 20. prosince 2017

České krepové povlečení

Kvalitní povlečení české výroby Orient. Zakázková výroba atypický. Krepové povlečení stále patří mezi velmi vyhledávané pro jeho nezaměnitelný pomačkaný vzhled. Jeho velkou výhodou je, že se nemusí žehlit.


Vyrobeno je ze 1 bavlny, která dodává povlečení prodyšnost a skvělou savost.

Jeho nežehlivá úprava ušetří čas, který můžeme věnovat jiným zábavnějším činnostem. Nabízíme kvalitní krepové povlečení na zip, pro snadné převlékání. Vyberte si ložní povlečení 140x20 prodloužené 140x2nebo francouzské povlečení na postele 200x240.


Praktické ložní krepové povlečení se snadnou údržbou. Ložní povlečení je vyrobeno ze 1 bavlny s finální krepovou úpravou. Pigmentové barvy látek jsou ustálené.


Povrch materiálu zjemní,barvy jsou zářivé a neopírají se. Díky této úpravě není povlečení hladké, ale jeho povrch je zvrásněný.

Sháníte-li kvalitní české povlečení , jste v našem internetovém obchodě Goldea. Nabízíme Vám širokou nabídku povlečení , ať už co se týká materiálu, tak vzorů. Koupelnová předložka 60x100cm Mušle vínové.


Podpěrová Zdeňka nabízí kvalitní ložní povlečení české výroby. Vyberte si ze širokého výběru krepového, bavlněného a mikroflanelového povlečení na Lozniobchod. Firma Matějovský ložní povlečení vyrábí kvalitní povlečení z hladké bavlny, krepové , flanelové a bavlněný satén. Veškeré povlečení je vyrobeno ze 1 bavlny. Specializujeme se především na výrobu licenčního povlečení.


Za let existence znají naše ložní prádlo zákazníci nejenom po celé Evropě, ale v mnoha. Vyrábíme ho vždy ze 1 bavlny, díky čemuž je velmi příjemné na omak. Fresh Renforcé 140x2cm. Skladem (ks) 6Kč Detail. Je vyrobeno z kvalitní 1 bavlny.


K povlečení je možné dokoupit náhradní povlaky, polštářky, metráž. Povlečení je vhodné pro alergiky - má praktické zipové zapínání. Proto vám nabízíme tradiční bavlněné povlečení , krepové povlečení bez nutnosti žehlit, flanelové povlečení , které vás v zimě zahřeje a také bavlněný satén vhodný na letní měsíce.


Zakládáme si vždy na volbě kvalitní příze 1 bavlny.

Polštáře jsou s bílými puntíky na šedém podkladu, z obou stran stejné. Puntíky vyrobeno, je zárukou pohodlí a Vašeho příjemného spánku. Nabídka je doplněna o luxusní napínací prostěradla z vysoce elastického materiálu, kvalita je u nich, jako pro všechny naše výrobky, samozřejmostí. Výroba prostěradel Veratex se také celá uskutečňuje v České republice.


Naše prostěradla jsou oblíbena u zákazníků zejména pro svou kvalitu zpracování, pevnost, hustotu a širokou škálu nabízených barev. Prostěradla vyrábíme z materiálů froté, jersey a hladká bavlna. Naše napínací prostěradla dobře sedí a drží na matraci díky přesným výrobním rozměrům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...