úterý 12. prosince 2017

Balakryl základ

Atest na dětské hračky. Miesta, kde bol náter odstránený až na drevo musíme napustiť a natrieť základnou farbou Balakryl ZÁKLAD. Tmel by sme mali používať čo najmenej a na vonkajších plochách prakticky vôbec.


Na miestach, kde sa tmel použije, je totiž znížená odolnosť voči poveternostným podmienkam. Pod farby Balakryl UNI alebo Balakryl OKNÁ A DVERE sa hodí akrylátový tmel.

Výborná krycia schopnosť. Akrylátová farba na základné nátery dreva v interiéri a exteriéri. Savé podklady napusťte zředěným Balakryl UNI nebo opatřete nátěrem Balakryl Základ na dřevo v 1–vrstvách. Pro venkovní více namáhané nátěry použijte Balakryl Fungicidní napouštědlo na dřevo. Kov: povrch je nutné zbavit rzi a očistit od mastnoty.


Podklad natřete základní antikorozní barvou Balakryl Antikor v 1–vrstvách. Farby Balakryl sú pripravené priamo na použitie a nemusia sa riediť.

Riedenie je nevyhnutné len v niekoľkých prípadoch. Ak budeme farbu na povrch striekať (pneumatickou alebo tlakovou Airless pištoľou) pridávame maximálne – vody. V tom prípade farbu riedime - vody.


Prezrite si ucelený sortiment farieb na drevo značky Balakryl. Vyberať môžete ekologické lazúry, laky alebo základné a vrchné farby pre nátery všetkých druhov dreva v interiéri i exteriéri. Na Balakryl Základ je možné nanášať vodou riediteľné náterové hmoty napr.


Re- ceptúra je vhodná aj na nátery hračiek a detského ná. Dřevo – povrch dřeva dokonale vybruste a zbavte prachu. Kov – povrch je nutné zbavit rzi a očistit od mastnoty. Prohlédněte si ucelený sortiment barev na dřevo značky Balakryl. Vybírat můžete ekologické lazury, laky, nebo základní a vrchní barvy pro nátěry všech druhů dřeva v interiéru i exteriéru.


Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu:. Balakryl Základ , vodou ředitelná akrylátová barva pro základní nátěry všech druhů dřeva v interiéru i exteriéru. ZÁKLAD Vodou ředitelná akrylátová barva pro základní nátěry všech.


REACH), ve znění nařízení (EU) č. Opatření na ochranu životního prostředí Zastavte únik, pokud je to bez rizika.

Přemístěte kontejnery z oblasti rozlití. Impregnace je základ Naším cílem je, aby nám venkovní dřevo, ať už se jedná o pergolu nebo nábytek, co nejdéle vydrželo. Začneme tím, že obrousíme starý nátěr. Nejprve použijeme hrubší brusný papír a doladíme jemnějším.


BALAKRYL Základ – Základná farba na drevo za najnižšiu cenu. Platí pro : Stapaz Hradec Králové. Tvorí systém s vrchnými farbami balakryl a vytvára ideálne hladký povrch k ich. Zakladná, vodou riediteľná akrylátová farba na. Akrylová farba pre základné nátery všetkých druhov dreva v interiéri aj exteriéri.


Balakryl Základ je vodou riediteľná akrylátová farba na základné nátery všetkých druhov dreva na vnútorné aj vonkajšie použitie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...