čtvrtek 23. listopadu 2017

Restaurace plevno denni menu

Denně nabízíme menu za cenu od 7- Kč, vaříme převážně českou kuchyni. V teplém počasí lze využít přední terasu a zadní terasu s grilem. Vyzkoušejte světlý ležák PETR VOK a pivo ze speciálního nakouřeného sladu NAKOUŘENÝ ŠVIHÁK. Gambrinus 10° a několik druhů piv českokrumlovského pivovaru Eggenberg. Vaří zde převážně českou kuchyni.


Restaurace nabízí příjemné posezení v hospůdce s kapacitou míst.

Otevírací doba: pondělí—čtvtek: 11. Aktuální polední menu , kontaktní údaje a otevírací doba. Přijďte na polední menu. Uděluji společnosti WineBooks s. Restaurant Plevno in the Českém Krumlově is looking forward to your visit.


DENNÍ MENU POLÉVKA K MENU PRO DNEŠNÍ DEN. Nabídku denního menu pro Vás připravujeme.

Kuřecí stehýnka pečená na másle a bylinkách s jasmínovou rýží, nakládaný okurek (1) 110: 2. Pro objednávky volejte na tel. V našem seznamu restaurací v turistických regionech si určitě vyberete. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Objevte nové restaurace ve svém okolí, nebo vhodnou restauraci ve vašem oblíbeném městě.


Pomůžeme při výběru restaurace pro firemní konference i pro stravování o dovolené. U všech jídel jsou uvedeny alergeny, zde je k nahlédnutí SEZNAM ALERGENŮ (PDF). Poloviční porce podáváme v hodnotě 7- Kč. Pracovníci RESTAURACE BOHEMIA Vám přejí dobrou chuť.


Rozvozy zajišťujeme beze změny. Nabízíme výbornou kuchyni, skvělé pivo a rozumné ceny. Získejte přehled o novinkách a akcích. Přihlaste se k odběru novinek a už Vám neunikne žádná novinka, připravovaná akce a denní nabídka.


Balné 1-Pondělí: Polévka: Hrachová (A1) 1. POLEDNÍ MENU TÝDEN OD 4. Zadejte svou e-mailovou adresu a registrujte se k odběru denního menu.

Jídla vydáváme pouze s sebou. Budeme Vám jej pravidelně zasílat. Kousky mas v zapékací misce s hříbky ve smetanové omáčce, opékanými bramborami, gratinované sýrem. Denní menu - dnešní pestrá nabídka hotových jídel restaurace U Medvídků. BUSINESS MENU (200g) 1Kč.


Jsme restaurace s prvotřídní kuchyní. Bramborové noky s kuřecím masem v sýrové omáčce (7) 5. Poctivá česká i moderní kuchyně. Velký výběr lahodných vín od českých i zahraničních vinařů.


Na rozvoz přijímáme stravenky,platbu Sodexo kartami. Obal na jídlo -Obal na polévku -Uvedené ceny jsou pouze orientační a mají pouze informativní charakter. Možnost parkování přímo v našem areálu.


Provozovatel si vyhrazuje právo na změnu cen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...