čtvrtek 23. listopadu 2017

Na verandě beroun jídelní lístek

Centrum Na Verandě , péče o seniory, pronájem prostor. Provozní doba Pondělí – pátek – hod. Sobota – neděle zavřeno.


V uvedenou dobu zajištěn i rozvoz, objednávky přijímáme kdykoliv na internetu, telefonicky od sedmi hodin ráno, pro uvedený den. Na verandě beroun jídelní lístek. Jídelní lístek na Pondělí 16.

Kuřecí s kapáním a zeleninou 3- (9). Denní menu zatím není dostupné. ROZVOZ Polévka Drůbkový krém s hráškem a těstovinami 3- (7) Stu.


Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Po - Čt: 12:- 24:Pá - So: 12:- 01:Ne: 12:- 23:00. Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. Stálý jídelní lístek pro restauraci a pro objednávky na zavolání Stálý jídelní lístek není dostupný. Online objednávky - rozvoz.


Dodatečné informace k jídelním lístkům Stáhnout v PDF.

Možno objednat do 16:hodin předchozího d. Prosíme nové zákazníky, aby před registrací zavolali na tel. Vážení rodiče, jsme velmi rádi. Podobné firmy Podobné firmy. Interiér naší restaurace je přípraven speciálně pro Vás.


Malý ostrůvek mezi obytným a kancelářským komplexem. Zelená výsadba a exotické citrusy, atmosféra svěží zeleně s elementy dřevěných designových konstrukcí, pomůžou v době obědu nebo večerního posezení, obrátit se do místa ticha, klidu a duševního komfortu. Na aktuální jídelní lístek se můžete podívat sem.


Využijte při poptávání svítidel i našeho hlídacího psa. Našli jste nižší cenu na internetu a chcete nakoupit v našem e-shopu za tuto cenu? Pro zvětšení klikněte na mapu. Dále nabízí Toulovcovu pizzu v několika variací, kterou pro Vás připravujeme dle pravých tradičních receptů. Hotel Na Ostrově je provozován společností Fakturační adresa: Dynatel, spol.


Vepřový kotlet na grilu se zelenými fazolkami a anglickou slaninou : 2kč : Burger s mletým hovězím v domácí bulce, cibulové chutney, sýr raclette, jalapenos papričky, l: 1kč. Přírodní vepřový řízek na žampionech: 88: 150g: Katův šleh: 88: 150g: Smažená krkovička (3) 84: 150g: Vepřové nudličky s nivou(7) 89: 150g: Vepřová s. Polévka Zelňačka s klobásou (12) 3-Menu dne Zelňačka s klobásou (12) 9-120gr. Pro mě nejlepší místo pro oběd s kolegy i posezení s přáteli.


Milá obsluha a vynikající jí.

Beroun - místo kde se najdete. Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na požádání. U nás najdete pokrmy dle vybraných receptů z kuchařek našich babiček a prababiček. Možná budete překvapeni, co všechno se v nich dá nalézt. Na základě rozhodnutí VLÁDY ČR, jsme nuceni omezit provoz jídelny(NETÝKÁ SE ROZVOZU JÍDEL S REGISTRACÍ-TZV TÝDENÍCH MENU).


Pokud máte zájem o osobní vyzvednutí jídla, je nutná registrace, kterou Vám ihned potvrdíme. DNÉ VÝDEJNÍ OKÉNKO V JÍDELNĚ ZATÍM NECHYSTÁME. Veškeré informace jsou na tel.


Přátelé a příznivci Jiné kávy, od pondělí 11. ZAHRÁDKU ( pondělí – pátek od – 20hod), moc se na Vás těšíme, tak se neváhejte zastavit nejen na oběd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...