pondělí 30. října 2017

Husa česká prodej

Moravy domestikací divoké husy velké. Po staletí trvajícím období poměrně uzavřeného chovu v klimatických podmínkách střední Evropy, ve spojení s plemenářskou prací českých chovatelů vzniklo plemeno, které se podstatně liší jak vzhledem, tak užitkovými vlastnostmi, od plemen hus. Násadová vejce českých hus jsou již vyprodána.


Inzerce Husa česká Inzerce Husa česká. Chovné hejno je třeba sestavit již na podzim (krajní hranicí je konec roku), aby si husy na sebe zvykly. Takže celkové náklady na chov budou nižší, a i za horších podmínek bude čistá užitkovost vyšší než u. Moje husy ( česká husa , labutí husa ) nasnášejí během období snůšky asi ( česká ) 45(labutí) vajec.


Při tomto množství je nutné každé snesené vejce odebírat a označit číslem (nejlépe obyčejnou tužkou) tak, abychom pak pod husu dali ty nejčerstvější vejce. Také je nutné při snášení v lednu, únoru i březnu vejce odebírat co nejdříve, pokud je hnízdo. Na smíchovskej třesk, kterej je věčnej a na dalších 1let smíchovskýho piva. Oslavte to s námi a připijme si společně na zdraví.


A hlavně na skvělý točený, který si vždycky nejlíp vychutnáme u komína. Dobrý den, prodám chovné hejno 1. Je přímým potomkem domestikovaných místních divokých hus, a proto je výborně přizpůsobená tvrdším klimatickým podmínkám středoevropského regionu. Pro svou nenáročnost a schopnost vysedět a odvodit housata je jedním z nejvhodnějších plemen pro. Video o chovu českých hus - 1. Krásně rozkrmena,volných kusů,můžete odebrat libovolný počet. Prodám housátka líhnutá 7. VÁŽENÍ PŘÁTELÉ, přijímáme objednávky na sezónu líhnutí.


Encyklopedie obsahuje plemena slepic, kachen, hus, krůt, perliček, bažantů a křepelek. Líhnout začínáme od půlky dubna až do konce června. Doporučujeme však objednat v předstihu, jinak nejsme schopni garantovat dostupnost. Původní plemeno hus chované na našem území po mnoha století.


Je lehčí, nenáročné, vhodné pro extenzivní podmínky drobných chovů. Předností je vysoká jatečná výtěžnost, velmi dobrá kvalita masa a vynikající kvalita peří s vysokým podílem prachového peří. Husy snáší i více vajec v jednom.


Má méně tučné maso, dobře sedí na vejcích, je nenáročná. Zkušený chovatel předává své zkušenosti. Patří mezi nejstarší chovanou drůbež a její chov má u nás dlouholetou tradici. Je skromná, otužilá, zachovala si. Důvod prodeje - končím s chovem.


Bližší informace na tel. Jsem z Rouchovan u JE Dukovany. Domů : Podobné téma: triko harley davidson prodejna. Husa patří mezi dlouhověká zvířata, která ve vašem chovu vydrží i let. Pokud plánujete sestavovat vlastní hejno, k nejlepšímu uspokojení stáda dojdete, pokud na jednoho housera dáte tři husy.


Nechte se inspirovat skvělými nápady, recepty a tipy pro zdravý životní styl. Prolistujte si aktuální letáky a katalogy Tesco s akční nabídkou nebo se zapojte se do soutěží a vyhrajte nákupní poukázky.

Husa česká prodej
Husa česká prodej

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...