pondělí 30. října 2017

Epoxidová živica na zalievanie

Môžete s ňou zalievať drevo, betón a pod. Používa sa na zalievanie stolov, výrobu čírych odliatkov, reklamných a dekoratívnych predmetov. Je ideálna na zalievanie do foriem, lôžok, na plochy s vy.


Epoxidová nízkoviskózna živica na zalievanie , na lamináciu a impregnáciu, odlievanie a prípravu stavebných kompozícií. Možno prefarbovať pastami Eprotint.

Výhody: dobrá chemická a mechanická odolnosť, vysoká čírosť, dobrá UV stabilita, vytvára estetický lesklý povrch. Nekryštalizuje, nesedimentuje, odolná voči kvapalinám, ľahko sa čistí. Aplikácia je jednoduchá, zápach je minimálny.


Dvojzložkový systém na báze umelej živice. Tvrdne pri izbovej teplote na priehľadnú, lesklú, veľmi tvrdú hmotu podobnú sklu. Ponúkam na predaj číru,dvojzložkovú kryštálovú živicu vhodnú na zalievanie.


Bezfarebná kryštalická epoxidová živica , vysoko tekutá, vďaka ktorej sa ľahko odvetráva.

ZLOŽENIE Zložka A - modifikovaná epoxidová živica Zložka B - tvrdidlo pre epoxidovú živicu Zmiešavací pomer - 100: Balenia má. Materiály vhodné na ich odstránenie. Vysoko kvalitná, oslnivo priezračná, bezfarebná polyesterová živica na odlievanie krištáľovo čírych odliatkov, tzv.


Popis: Epoxidová vysoko viskózna živica na lepenie kovu, skla, keramiky, porcelánu, eternitu, polystyrénu, výrobku zo syntetických živíc a iných materiálov. Existuje len priehľadná krištáľová živica ? Je v piatich odtieňoch, ale aj v perleťovej, perleťovo zlatej a medenej. Musím na zalievanie používať iba kovové lôžka?


Osobne odporúčam značku Pebeo - Gédéo Resin. Dobre sa pri nej určuje pomer, skoro ju necítiť a pekne vytuhne. Každá živica má v balení dve rôzne zložky - Samotnú živicu (resin) a tvrdidlo (hardener).


Za týmto tekutým zlatom z prírody sa skrýva nevyčerpateľná zásoba nápadov na spracovanie. Vám, je až o menej toxická ako klasická živica. NOVÁ EPOXIDOVÁ ŽIVICA s až podielom bio zložiek.


Je možné ju použiť na všetky typy materiálov ako drevo, viac. Krištálová živica návod na použitie. Transparentná a celistvá, dokonale imituje sklenenú pastu.

Využitie: priehľadné dekoratívne predmety, šperky a bižutéria, dekorácie povrchov. Zalievanie do kovových lôžok na krištálovú živicu. Vytvorí krásny 3D efekt a lakovaný vzhľad. Vytvára lakovaný vzhľad bez bublín a povrchových vád.


Drží na všetkých typoch povrchov, dokonca aj na polymérovej hmote. Pri vašej práci Vám radi pomôžeme – vyberte si z našej ponuky lôžok na šperky – náušnice, prstene, náramky, brošne, gombíky či sponky. Pri ich výrobe vám poslúži aj krištáľová živica alebo priehľadné sklenené kabošony , ktoré ju nahradia. Pri odlievaní nevznikajú vzduchové bubliny a po.


Nežltnúca, vhodná na odlievanie čírych dekoratívnych predmetov, taktiež pre. Nízkomolekulárna epoxidová živica pripravená reakciou bisfenolu A s. Na impregnáciu, zalievanie , odlievanie a lepenie v rôznych odvetviach. Silikón, latex, sadra a živica Sadra, živica Ľahká sadra kg. Napísal som, menší návod ako na formovanie a odlievanie. ChS EPOXY 12- je to epoxydová živica , ktorá slúži na lepenie a spájanie rôznych materiálov.


V našom prípade je použitá epoxidová živica a špeciálne materiály ktoré dodávajú forme tuhosť a tvarovú stálosť. PUR na silové uzatvorenie trhlín a škár v potere a rovnako na zalievanie ,. Thinksfloor SG – dvojzložková epoxidová živica určená na. Flexibilné epoxidové živice sa používajú na zalievanie transformátorov a. Pre chodníky,schody,terasy 14mm.


Silikátová živica na zalievanie trhlín v poteroch. Viacúčelová živica pre rýchle opravy poterov a betónových častí ako aj pre silové uzatvorenie trhlín alebo otvorov. K opravám keramiky, terazza, kameňa, mramoru a pod. Opravy schodiskových stupňov z betónu, kameňa, umelého kameňa a pod.


Do živice sa pridáva tvrdidla P 11.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...