čtvrtek 31. srpna 2017

Rámování obrazů česká lípa

Paspartování a rámování obrazů - Česká Lípa. Pavel Fojt (Cvikov - Cvikov I) 12km. Vyrábíme lišty a nabízíme rámování obrazů. Josef Kouba (Mimoň) 10km.


Nabízíme sklenářské práce.

Kamil Hasmanda (Nový Bor - Arnultovice) 124. Používáním našich služeb dáváte souhlas s použitím cookie. Specializujeme se na provoz sklenářství. Zasklívání oken, dveří, zimních zahrad a skle. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Rámařství z celé České republiky a jejich nabídka.

Vlastníte moderní obraz a sháníte k němu opovídající rám? Nebo sháníte starožitný rám ke starému obrazu? Hledáte kontakt nebo otvírací dobu firmy působící ve vašem kraji, okrese nebo městě?


Stačí zadat její název. Pokud nehledáte konkrétní firmu, ale někoho, kdo poskytuje služby, které hledáte, níže najdete výpis firem, kterou tuto službu. Stejně tak jako rámování obrazů , plakátů, výšivek, paspartování atd. Výroba a renovace skleněných náhrobních desek. Prodej drobné keramiky, grafiky a reprodukcí.


Po domluvě je otevřeno i mimo pracovní dobu. Pokud jste z Nového Boru a okolí, jsme tady pro vás. Sklenářské práce v České Lípě. Kontakty jsou filtrovány na : Kraj: Liberecký kraj. Jak Trh Poptávek funguje.


Rámování a paspartování. Popis: ve výborném stavu, nově zarámovaný. Kvalitní rámování a paspartování obrazů u nás pořídíte za výhodné ceny!

Rámy na obrazy je určený nie len pre obytné, ale aj kancelárske použitie. Microsite byla vložena dne: 10. Zadavatelem microsite je firma ABCfoto - Martin Parduba.


Zařazení v katalogu micr. Lípa : Hledat: Česká republika - Kada ň (1) Vašemu výběru neodpovídá žádný záznam. Využijte nabídky firem v rozbalovacím menu vpravo, nebo můžete začít výběrem regionu z nabíd. Kde: Centrum textilního tisku.


Pořadatel akce: Lipý p. Laminování bez použití skla. Naše nabídka obsahuje 2kusů obrazových rámů skladem a dalších 3kusů na objednávku. Provádění sklenářských prací a rámování obrazů. Naše firma se zabývá rámováním a paspartováním v Chrudimi.


Pomocí kamerových systémů provádíme posuzování shodnosti a neshodnosti výrobků a sestav dle jejich vzhledu, barvy, povrchu, polohy a druhu prvků, přítomnosti, kontrolu nepoškozenosti dílů a sestav, nalezení va kamerové odměřování mechanických rozměrů, rozpoznávání daných obrazů , motivů, atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...