středa 16. srpna 2017

Rákosová rohož na balkon

Odolná vůči větru, slunci a vlhku. Lze použít také pro balkony , pergoly nebo interiéry. Tato rákosová rohož je také vhodná jako ochrana proti hluku, prachu, větru. Hodí se nejen k zastínění, ale také k dekorativním účelům či zneprůhlednění pletivového plotu.


Je vhodná jako dekorace na zahradu (ploty apod.) i do interiéru. Lze ji použít jako zástěnu pro oddělení zahradních zákoutí a tvorbu soukromí nebo k zastínění teras a balkónů.

Rohož je ošetřena proti hmyzu a hnilobě. Ideální řešení pro požadavek přírodního vzhledu. Lze požít také do interiéru, na balkon či na pergolu.


Syntetické rákosy nabízejí vysoké stínění jsou dekorativní a snadno se instalují. Využít je můžete na doladění celkové atmosféry a případné zakrytí nežádoucích či nevzhledných povrchů. Na tvrdé podklady můžete rohož příbít klasickým spojovacím materiálem (hřebíky, vruty, šrouby). Doporučujeme použít podložky co největší velikosti. Detail produktu Do obchodu.


Navíc rákosové rohože za trvale nejnižší ceny.

Cena dopravy 1Kč s DPH. Osobně na Mělníku - pošleme SMS, až bude připraveno k vyzvednutí. Odesíláme 1-pracovní dny od. Upozorňujeme, že uvedená skladová dostupnost je uvedena pro centrální sklad Herink. Pro aktuální skladovou dostupnost na pobočkách prosím kontaktujte zvolenou pobočku.


Rohože za postel nebo obecně rohože na zeď slouží jako dekorativní estetický prvek ve Vaší domácnosti, ale hlavně jako účelný prvek, jenž zabraňuje otěru malby na zdi za válendou, postelí a jiným nábytkem. Na balkóne si môžete urobiť súkromie pomocou balkónovej zásteny. Pergola alebo bazén sa dá ohraničiť bambusovou rohožou alebo nepriehľadnou rákosovou rohožou. Rákos a bambus, Levný plot. UMĚLÝ BAMBUS - okrová, role výška 5m x šířka 3m, 5m2.


Balkonové zástěny z bambusu, rákosu či textilií s UV ochranou najdete na Bianu. Stínící rohože na plot, balkon či terasu za skvělé ceny! Vybírejte z široké nabídky, nejprodávanější rohože skladem v eshopu.


Vaše údaje zostanú anonymné a považujeme ich za dôverné. Teraz stlačte tlačidlo „Zúčastniť. Bambusové rolety pro útulné bydlení ! Nabízíme bambusové rohože a bambusové ploty, které jsou vhodné k zastínění plotu, balkonu, terasy nebo zahrady (rohože na balkon , rohože na terasu apod).


Naše bambusové přírodní rohože jsou oblíbené jako rohož na plot.

Plastové rohože, plastové zástěny, rákos, bambusové rohože. Vzhledem k současné situaci někteří naši dodavatelé pracují se sníženou kapacitou, a proto mohou být naše dodací lhůty delší než obvykle. Zídky a rohože na ochranu soukromí koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...