pátek 11. srpna 2017

Lehký beton liapor

Z této směsi snadno připravíte velice lehký beton : stačí přidat vodu a rozmíchat (mechanicky, nebo ručně). Na rozdíl od nich ale u podlah z lehkého betonu nehrozí riziko prasklin. A to ani přes to, že se realizují bez dilatačních spár. Lehký beton má ale ještě další výhody, které při.


Díky příměsi lehkého keramického kameniva má ale navíc ještě mnoho výhod.

Téměř kulovitá zrna různých velikostí jsou lehká, a přesto neobyčejně pevná. Díky své keramické podstatě jsou také chemicky stálá a ekologická. Věrnostní program 8Kč bez DPH = b. Výrobky značky: Lias Vintířov k. Rychleschnoucí suchá směs pro přípravu lehkého betonu.


Díky nízké objemové hmotnosti a skvělým tepelně izolačním. Při zachování stejné pevnosti a trvanlivosti přináší výhody, jako jsou velmi nízká objemová hmotnost a lepší tepelně izolační vlastnosti.

Je pevný a trvanlivý jako běžné betony. Díky keramzitu má však ještě celou řadu dalších výho jako jsou již zmíněná nízká objemová hmotnost a skvělé tepelně izolační vlastnosti. K těm dalším patří snadná.


Keramzit LIAPOR 1-mm (l) Vyrovnávací, tepelně. Vzhledem ke svému složení má však navíc k těmto vlastnostem i další výhody. Zejména jsou to nízký objem, vysoká pevnost, tepelná a zvuková izolace apod. Lze použít na veškeré zpevněné. Výsledný beton se vyznačuje nízkou.


Vyrábí se ze snadněji tavitelných jílů, které v žáru nadýmají. Jeho stěžejní vlastnost vynikne zejména u rekonstrukcí, protože nezatíží stávající. A felület teszés szerint festhető és mintázható. Ilyen hangszigetelő fal került pl.


Studený povrch se mění v teplý, vlhkost mizí, tíha klesá a tvrdost se mění ve snadnou opracovatelnost. Co je však důležité, základní dobré vlastnosti pevnost a trvanlivost zůstávají. Az így elkészített erkélylemez esetén a belső felületi hőmérséklet 12°C fölött van.

Liapor mix lehký beton. Lehký keramický beton je materiál, který na stavbě přináší celou řadu výhod. Kromě odolnosti nabízí také dobré tepelně-izolační vlastnosti. Součinitel tepelné vodivosti λ (lambda) lehkého betonu se v závislosti na jeho třídě pevnosti pohybuje v rozmezí od 14. Díky tomu pak získává výsledný beton nejen nižší hmotnost, ale také lepší.


Mezi jeho hlavní přednosti patří skvělé tepelně izolační vlastnosti, snadná montáž a rychlé vysychání. Po nové podlaze se totiž můžete projít již hodin od položení. Suchá je pak podlaha za až dní, záleží na podmínkách na.


V takovém případě prostě použijete kamenivo liapor požadované frakce, nebo upravené polystyrenové kuličky, které se pro tyto účely prodávají pod názvem Ekostyren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...