středa 23. srpna 2017

Koupaliště lodín teplota vody

Teplota vody neklesla pod 27°C. V Lodíně podobně jako na většině dalších koupališť letos vstupné. Ceny zůstaly stejné,“ potěšila milovníky vody správkyně koupaliště.


C, časová prodleva při této teplotě min. Lodín , což platí i pro zdroj užitkové vody na koupališti.

Koupaliště a kemp Lodín. Voda je ohřívaná pomocí solárního systému. TEPLOTA VODY DNES dosáhla 22°C. Je to vůbec nejvyšší naměřená teplota v měsíci červnu od existence příborského koupaliště.


Noci jsou tropické,voda se ochlazuje pouze připouštěním čisté vody. Vážení zakazníci, koupaliště je od 2. Areál koupaliště a kempu Lodín z ptačí perspektivy. Voda v bazénu je přihřívaná pomocí tepelného čerpadla, ale teplota vody stále závisí na teplotě vzduchu, takže ráno může mít mezi - 28°C.

Provozní doba bazénu: V období letních prázdnin: 10. Po celou sezónu se voda v bazénech vyhřívá na 26°C až 28°C, takže je koupání možné i při nepříznivém počasí. Můžete užívat lehátka zdarma, nebo rozprostřít deku na travnatém břehu. K zapůjčení jsou vodní šlapadla a paddleboard na kterých hravě obeplujete celou nádrž.


V areálu najdete stánek s občerstvením včetně točeného piva. Před areálem je bezplatné parkoviště. Hostivařského lesoparku. Pouze pár minut cesty z centra Prahy naleznete přírodní koupaliště s největší vodní plochou v Praze, kolem níž se rozprostírá jedna z nejkrásnějších přírodních částí v hlavním městě.


Zahájení sezóny: INFORMACE O KOUPALIŠTI. Tři vyhřívané bazény aquazorbing beach volejbalové hřiště dětské hřiště víceúčelové hřiště s možností nočního osvětlení půjčovna slunečníků. Omezení kapacity návštěvnosti. Přijímáme platby kartou.


Otevírací doba LETNÍ KOUPALIŠTĚ FLOŠNA - ZAVŘENO. Sobota, Neděle, Svátky: ZAVŘENO hod. Noční koupání - info: ZAVŘENO hod. Mapujeme přírodní vody a toky v České republice, kam se lidé chodí koupat.


Na mapu umístíme rádi jakoukoliv komerční či nekomerční lokalitu, kde se dá v létě koupat pod širým nebem.

Může to být soukromý rybník, přehrada, koupaliště , zatopený lom, vodní nádrž nebo aquapark. Kontroly jakosti koupací vody jsou prováděny krajskými hygienickými stanicemi (KHS) nebo provozovateli koupališť minimálně jedenkrát měsíčně (u koupacích vo u kterých lze během koupací sezóny odůvodněně předpokládat rozmnožení sinic, může být četnost kontroly zvýšena). V rámci těchto kontrol jsou oprávněnými laboratořemi odebírány vzorky vody k. Nabízíme pronájem areálu koupaliště po otevírací době pro skupinové či firemní akce. Upřednostňujeme individuální přístup a velice rádi vám na vyžádání zašleme konkrétní nabídku dle vašich požadavků.


Aktuální teplota Otev�.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...