pondělí 7. srpna 2017

Honor 6 plus recenze

Zkrátka, dle Honoru zde nemáme hledat žádné ústupky. Je tomu tak ale i doopravdy? Dnes si představíme velmi zajímavý telefon, který zaujme dobrou cenou a výbavou. Přišel tedy na trh s novou značkou Honor , která je, jak sama společnost uvádí, pro odvážné. V dnešním testu se podíváme na to, zda je opravdu čeho se bát a zda je novinka.


Honor 6 plus recenze

Byla to totiž velmi příjemná změna po všech těch “plasťácích”, které mi rukami prošli. Dobře vypadá, vydrží, a je pěkně svižný. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. The Plus is a phablet with a 5. In its marketing spiel, Honor , a new sub-brand of Huawei, claims that the two.


Vzhledem k tomu, že mi měla přijít do ruky vlajková loď, jsem se na testování vskutku těšil, protože ani jeden z předešlých modelů mě nezklamal. A těšil jsem se oprávněně. Plus v názvu napovídá, že dostaneme více výbavy, což do jisté míry je pravdou.


Honor pro tento model zvolil 5palcovou IPS LCD variantu, který dodává japonská společnost JDI. Honor Plus byl již třetím Honorem, který se mi dostal do ruky. The fact that they don’t look quite as good. We’ll admit it: we were foole at.


Disclaimer: Team Win strives to provide a quality product. However, it is your decision to install our software on your device. Graf ceny produktu HONOR PLUS 32GB poskytuje server Heureka.


Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na HONOR PLUS , které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných! Z toho samozřejmě těží také značka Honor, a konktrétně v modelu Plus se objevuje osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 925.


Ten využívá čtveřici jader (Cortex-A15) s taktem GHz a další, úsporná, čtyři jádra (Cortex-A7) s taktemGHz. Dnešní recenze ukáže, co brzdí extrémně výkonný hardware čínské novinky v rozletu. From the Emotion UI to the soft buttons, there are plenty of things to divide opinions.


Smartphony Honor si u nás vydobyly své čestné místo, především díky minimu chyb a prohřešků. Jak si stojí 5″ velikán se skvělým Full HD displejem a brilantním foťákem? Where Huawei’s budget classics were £100. To je za danou výbavu poměrně slušná cena, i když v této cenové kategorii sídlí také několik povedených telefonů.


Testovaný přístroj se již prodává, a tak by neměl být tedy problém s nákupem v českých obchodech. Huawei Honor plus leaked with Metal Frame. Apps appear in pages static grids, because the Android app drawer is nowhere to be seen. At least one core Android feature remains though: expandable memory.


In benchmarks Kirin processors aren’t setting any records, but as we all know by now real world. Reasons why you might need to hard reset HONOR Plus ? What gets deleted from HONOR Plus during a hard reset? What can I do after rooting HONOR Plus ? How will factory reset affect the SD card in HONOR Plus ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...