středa 16. srpna 2017

Gramofonové desky bazar ostrava

Popis: Prodám různé druhy desek - dechovka, pohádky, Karel Gott, Waldemar Matuška a jiné. Inzerát Staré gramofonové desky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Popis: ANDERSON BENNY a jiní - Honey, honey - 1Kč AG FLEK - Kč BRABEC LUBOMÍR - Joaquin Rodrigo - Kč BO ANDERSEN and BERNIE PAUL - Carry On - Kč BOHDALOVÁ DVOŘÁK HORNÍČEK KOPECKÝ SLÁMA V MIKROFÓRU - Kč ČAJKOVSKIJ - koncert pro klavír a orchestr č. Carbon- Reinigungsarm to je přídavné ramínko na permanentní čištění gramofonové desky původně za 60-.


Prodám gramofonové desky více druhů různé ceny. Gramofonové desky - vinyl, šelak, příslušenství. Při koupi více kusů sleva. Prodávám pouze originály cca 30let stáří. OLYMPIC - LET IVO JAHELKA - Ať žije spravedlnost, Výpis z rejstříku lásek IVAN MLÁDEK - předposlední leč PRECEDENS - věž z písku PLAVCI NA POŘÍČÍ - z koncertu Buriana LADISL.


Karel Gott ´- 800Kč, Michal David Kroky Františka Janečka - 200Kč, Michal David Děti ráje Kroky Františka Janečka - 200Kč, Petra Janů s Láskou - 200Kč, Vítě. Hudba - Prodam desky bazar. Vybírejte z 4inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Výsledky hledání jsou z naší nabídky eshopu. Po kliknutí na záznam budete přesměrování na detail vinylu. Minimální délka hledané fráze jsou znaky.


Prodám gramofonové desky s Karlem Gottem ze 70. Možné předání: Praha Petřiny nebo Mnichovo Hradiště. LP - GRAMOFONOVÉ DESKY - VINYLY. Vítáme Vás v našem eshopu BLACK VINYL BAZAR Brno ! Gramodesky i celé sbírky také vykupujeme. Vinylové, neboli gramofonové desky jsou hudební nosiče, které se k distribuci hudby hojně využívaly od konce 19.


Pak je nahradily kazety, CD a DVD disky. Dnes se vinylové desky prodávají stále a to především jako zboží pro milovníky specifického zvuku gramofonové produkce. Dům a zahrada - Osb desky bazar.


Seřadit od nejnižší ceny. Indukční deska - elektrolux. Stroje, přístroje, nářadí Stroje Stavební stroje Vibrační desky. Právě prohlížíte obsah.


Nabízíme alba nejrůznějších interpretů i skupin, stačí si vybrat váš oblíbený žánr a potom si už jen. Prodám tyto staré gramofonové desky - vinyly - LP. Všechny desky jsou v pěkném stavu. Volejte, pište SMS nebo mail.


Koupím gramofonové desky Marty Kubišové, H. Mám zájem o malé SP desky (singly), možná je i výměna za podobné gramodesky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...