úterý 8. srpna 2017

Finské sruby na klíč

Objevte zdravé bydlení ve srubovém domě! Sruby , roubenky a dřevostavby na klíč. Dřevo je totiž trvale obnovitelná přírodní surovina.


Používáním dřeva tak dáváme možnost každému stromu, aby byl prospěšný i po svém pokácení a uvolnil tak místo mladému stromu. Stále více a více lidí sní o bydlení v domě upraveném podle jejich přání a specifických potřeb.

Kontaktujte nás, jsme schopni postavit špičkové sruby na klíč. Kanadské sruby , sruby na klíč , srubové domy od DREVODOM RAJEC CZ, s. Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí. Finské sruby Kontio Krásný, vzdušný a prosvětlený finský srub Namia, ideální bydlení pro rodinu Ve Finsku jsou tyto srubové domy velmi oblíbené, staví se na každém rohu.


Se sruby se nejčastěji setkáme v podhorských oblastech nebo v otevřené krajině, kde může vyniknout jejich majestátnost. Stavba srubů nejčastěji probíhá z jednotlivých hranolů nebo kulatin, které jsou do sebe zasazovány. Nevýhodou srubů je jejich vysoká pořizovací cena a nesplnitelnost nároků na nízkoenergetickou stavbu.


Ale pokud už se pro tuto majestátní stavbu.

Protože srub je možné postavit na staveništi během několika dní, vznikne stavba velmi rychle a je možné ji ochránit před povětrnostními vlivy. SRUBOVÉ BUNGALOVY – PŘÍZEMNÍ. Zastavěná plocha: m 2: Užitková plocha: m 2: Půdorysné rozměry: x Cena hrubé stavby bez DPH: 595. Stavíme roubenky , finské roubené domy, srubové, roubené domy a roubené chaty. Dokončení srubu na klíč , pak trvá ještě dalších cca.


Experience the unique design and first-class quality of a Polar Life Haus home! Stavíme dřevěné sruby na klíč (kanadské sruby ), srubové domy , roubenky , roubené. Poloroubenky byly typickou konstrukcí roubených staveb na našem území až do konce 18.


V minulosti tvořily velkou část našich vesnic a menších měst. Není se přitom vůbec čemu divit. Kromě energetické nízkonákladovosti jde taky o stavbu, která je šetrná ke svému okolí a tudíž nezatěžuje přírodu tak, jako běžné stavby.


Navíc v mnoha směrech odráží osobnost svého majitele – což by měl ostatně. Dřevo také není tak náročné na zpracování. Srubové domy jsou stavěny zejména kvůli svým tepelným vlastnostem.


Finské domky mohou mít různý vzhle velikost a mohou sloužit různým účelům. Elegantní finský design jim umožňuje dobře zapadnout i do moderní zástavby.

Stavba finského domu se může realizovat buď z masivního dřeva (kulatiny) nebo z lepených trámů. Zde při rozhodování hrají roli finance. Ty se podepíšou i na tom, jestli budeme stavět dle vlastního projektu.


Nelze se proto divit, že je jejich popularita v posledních letech na vzestupu. Stále rostoucí skupina lidí je vnímá jako vynikající způsob zařízení vlastního bydlení přesně podle svých představ. Vynikají zejména vysokými estetickými kvalitami, dlouhou životností a vysokou odolností proti vlhkosti, požárům i extrémním klimatickým podmínkám. Realizace přitom mnohem jednodušší než u normálních.


Lze je navrhnout v klasickém i moderním stylu a tak si je může vybrat milovník tradic i moderních řešení. A to všechno navíc z vynikající finské borovice. Dům je v mnoha ohledech odrazem osobnosti svého majitele. Všichni jsme naštěstí rozdílní, tím pádem i každý dům má své specifické kouzlo a sruby na klíč nejsou výjimkou. Dodáváme finské dřevostavby – sruby a dřevěné srubové chatky.


Dřevostavby na klíč a projekt rodinného domu zdarma. Severská architektura dřevostaveb a obzvlášť srubových domů je fenomén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...