středa 30. srpna 2017

Dřevostavba 4 kk bungalov

Patrová dřevostavba OLIVíN. Užitná plocha: 8m 2. Bungalov MELAFIR PLUS PLUS. Stavitel domu: HK-Dřestav: Cena stavby na klíč: 3. Oproti ostatním typovým bungalovům do něj nezasahuje kuchyňský kout, který je zasazený do samostatné niky.


Parametry - dřevostavba standard.

Při navrhování tohoto domu jsme vycházeli z poptávky po dřevěných prvcích na fasádě. V kombinaci s velkými francouzskými okny a zkrácenými přesahy střechy do štítových stěn tak dům působí velmi moderně a zároveň útulně. Rodinná stavba libovolných Zobrazit více. Dřevostavba bungalov – ideální projekt pro rodinné domy.


Pro co největší komfort jsme do domu umístili jednu samostatnou toaletu a jednu toaletu spojenou s WC. Největší místností je obývací pokoj s kuchyňskou linkou a jídelním koutem. Dům je vhodný pro rovinatý, popř.


Svými vnitřními prostory uspokojí nároky na bydlení členné ro.

Zděná stavba standard: 3. U rodinného domu je navržena garáž pro parkování osobního automobilu. Dispozice domu obsahuje prostorný obývací pokoj s jídelnou a. Naše přízemní dřevostavba - bungalov s valbovou střechou. Tento typ domu je vhodný na rovinný terén, případně mírně svažitý. Přízemní dům určený na převážně rovinatý terén, pro –6člennou rodinu.


Bezbariérové řešení, kompaktní. Montovaný dům je svým bezbariérovým řešením vhodný i pro bydlení osob se sníženou pohybovou schopností. V ceně domu není zahrnuta cena za garážové stání, zastřešení vstupu a za okolní úpravy kolem domu. Stavba domu jde s námi snadno a rychle.


Naší specializací jsou dřevostavby. Vybrat si můžete z našeho katalogu (rodinné domy, bungalov ) nebo vám postavíme dům na klíč. Stavíme kvalitní nízkoenergetické domy za přijatelné ceny.


Zastavěná plocha: 17m 2. Projektovaní a výstavba pasivních nebo nízkoenergetických domů. Všechny splňují podmínky dotace Zelená úsporám. Sezónní věci můžete ukládat v podstřešním prostoru.

Základní parametry dřevostavby. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Domluvte si nezávaznou schůzku, kde projdeme podrobnosti stavby tohoto projektu a vašeho nového bydlení. V případě, že jste nenašli všechny důležité informace, které byste chtěli vědět, neváhejte nám napsat a my váš dotaz zodpovíme co nejdříve. Garáž může být součástí domu, nebo oddělená.


Moderní bungalov Alaska I, je vhodný do rovinného, popřípadě mírně svažitého terénu. Samostatně stojící cihlový RD 4kk typu bungalov , s terasou, garáží , parkovacím stáním pro vozy, ZP 1m pozemek 5m v malé klidné obci. Nejsem v tom až tak zběhlá, ale pár věcí. CHCETE ZÍSKAT KONTAKTY NA NOVÉ ZAKÁZKY?


NASTAVTE SI JEDNODUŠE NAŠÍ SLUŽBU A MY VÁM JE BUDEME POSÍLAT ROVNOU DO EMAILU!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...