středa 30. srpna 2017

Daruji lino praha

Praha před minutami. Pravý zadní vařič nefunguje a zažehávání nám. Sivice před hodinami. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Skla z knihovny zabroušená 4x.

Rozměr 5x 4x cca. Vybírejte z inzerátů. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nemá někdo miniaturní hoyu-voskov. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Dvojvrstevné linoleum, roky staré.

Poptávám plynovou hadici na připojení sporáku-5m dlouhou. Daruji za odvoz čtyři hrnky. Nutný vlastní odvoz dne 10. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Asi až na jedno CD to jsou originály. Inzerát byl odebran z oblíbených. Už je s námi dlouhé roky, má už tedy něco za sebou, na místech vyšisovaný a pod op. ROZKLÁDACÍ GAUČ ZA ODVOZ!


Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Postel má protrhlý potah, ale určitě se někomu bude hodit na chatku nebo zahradu. Jedná se o hlínu, která byla pod starým barákem, který byl vyvýšený vůči okolnímu terénu.


Barák se odstranil a hlína zůstala. Hlína není úplně čistá, je v ní par cihel, viz fotografie. Horní Bukovina Michaela. Potřebujete se zdarma zbavit starého nábytku?

Nachází se na Slovensku v Bardějově, podmínkou adopce je osobní odběr. Hledáte nábytek zdarma za odvoz? Ukažte svůj styl, pořiďte si moderní nábytek Lino. Je hodná, přítulná, mazlivá, umí prosit a je vděčná za každé pohlazení.


Super stav nové pěkné lino. Prodam obytný (stavební) kontejner. Vhodne na zahradu ,sklad nebo kancelář.


Koupím PVC , Lino , Marmoleum apod do - koupelny - WC - kuchyně, prodám, na prodej. Děkujeme firmě Koberce BRENO, spol. Kříženci darování - největší nabídka inzerce v České a Slovenské republice. Jako zásadní rozdíl mezi PVC linem a Vinylovou podlahou je obecně vnímán fakt, že PVC lino je vyráběno v rolích a Vinyl v lámelách, nebo chcete-li v dílcích. Dekory imitující dřevo mívají tvar desek nebo parket a kamenné dekory mívaj�.


Designový nábytek od Lino Design zaručí, že Váš domov, kancelář i zahrada bude jedinečná, neotřelá a originální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...