pondělí 21. srpna 2017

Daruji chameleona

Případ chameleona jemenského, kterého jsme operovali v naší. Operace chameleona se skvěle povedla. Osobní předání v Praze – Náměstí míru. Mláďata chameleona jemenského se narodila 12. Nejhledanější Zvířata na slovo daruji chameleona , které pro Vás ihned najdeme pomocí našeho vyhledávače.


POkud máte zájem, volejte na tel. Dostala sem ji darem terárium je vyrobeno po domacku. Pouze člověku, který bude mít případně čas denně ručně krmit. Inzerce zvířat, podávejte inzeráty zvířat s fotografií zdarma. Prodejte vaše zvíře snadno a rychle.


Co se týče samotné koupě chameleona , naskýtá se několik možností. Osobně preferujeme prodej až tříměsíčních zvířat. Zahajujeme prodej sloního trusu!


ELVA PARDÁLÍ : Je velká býložravá želva z jižní Afriky, která dosahuje. Cena celého tiskového listu činí 5Kč. A (CITES I.) pro prodej , zisk, vystavování, pronájem, výměna atd.


Dle dohody kdykoliv možnost předání. Prodám vybavene Terarium a Chameleóna zakoupeného u chovatele. K nim dávám obrázek chameleona k odbarvení. Možnost předání pátek 17.


Inzerát daruji chameleona na inzertním serveru Bazák. Byl zakoupený na burze v Praze se stářím měsíce. Byl to nevhodný dárek ale snažil jsem se mu. Nabízím na prodej poslední cca 5měsíční (15cm v těle) samičky chameleona jemenskeho z mého dlouholetého chovu vhodné do dalšího chovu. Chamici bez problémů přijímají pestrou stravu (cvrcci, švábi a sarancata) obalovanou pravidelně ve vápníku, vitaminech a mineralech.


Terárium vybavené pro agamy,hady chameleony,gekony. Prodávám chameleon Furcifer Pardalis. Burza terarijních zvířat v Praze na Pankráci. Projděte si inzeráty daruji terarium na inzertním serveru AVÍZO.


Chameleon Jemenský mláďata - Rozvoz po celé Čr. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. TERARISTIKA INSECTA - chameleon jemenský - prodej a poradenství. Poradenství, terária na zakázku za nejnižší možnou cenu,terarijní.


K rezervaci jsou krásní, zatím jenom týdenní chameleonci, k odběru jako měsíční. Odchovaní s láskou, pod uvb,s vitamíny a vším co potřebují. Jenom do dobrých a zodpovědných rukou. Prodám terárium pro chameleona 80x60xvčetně pozadí,umělých rostlin,větví a elektroinstalace včetně výhřevné a uwb žárovky.


Nabízím rohové terárium pro chameleona , rozměry výška 120cm, hloubka a šířka 80cm a 80cm. Používáné cca 15měsíců. Obsahuje dvě živé květiny, možno bez nich. Je vyrobeno na zakázku, nevýhodou je, že je těžké, ale kvalitní.


Daruji do dobrých rukou chameleona jemenskeho. Rozměry: 50cm šířka x 70cm délka x 80cm výška. Mládě chameleona krmíme denně, tolik, kolik si vezme. Dokud je ve vývoji, nijak ho v krmení neomezujeme. Co nenaroste do té doby, už později nedožene a proto je mláďata a mlad.


Chovatelské potřeby pro domácí zvířata. Nakupujte online nebo v jedné z našich mnoha kamenných prodejen, kde můžete pořídit také svého nového mazlíčka.

Daruji chameleona
Daruji chameleona

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...