úterý 22. srpna 2017

Balakryl dixol vzorník

Tenkovrstvá lazura pro nové i renovační nátěry všech druhů dřeva a dřevěných prvků v interiéru i exteriéru. Atest na dětské hračky. Zvýrazňuje kresbu dřeva. Barvy jsou ekologické, trvanlivé, bez zápachu. RAL,NCS color, Primalex,Tikkurila,Caparol a dalších.


Níže v galerii uvádíme vzorníky lazur na dřevo nejznámějších výrobců lazur. Dobrý den, před lety jsem natřel srubové palubky na chatě balakrylem. Kov: povrch je nutné zbavit rzi a očistit od mastnoty. Balakryl TELUX je vhodný na nátěry dětských hraček. Teplota podkladu a okolí nesmí klesnout pod °C.


Používají se vrchním nátěrům, pokud je použijete na kov, musíte nejdřív povrch natřít antikorozní barvou. Univerzální nátěry se hodí hlavně pro renovace nebo nátěry různých materiálů vedle sebe. Vzorník v PDF: Koneční vzhled: matný: Vydatnost: 12. Podívejte se na kompletní přehled všech prodejních míst řazený podle krajů a měst, rozdělený na tónovací centra a Dům barev. BALAKRYL FUNGICIDNÍ NAPOUŠTĚDLO NA DŘEVO NEVYBRALI JSTE SI?


Klasická bílá barva na dřevo a kov pro vnitřní použití. Nářadí pro aplikaci: štetec se. DIXOL je tenkovrstvá lazura vhodná.


Snadno tak sladíte interiér, exteriér i doplňky do jednoho odstínu. Tekutý prostředek na vodní bázi přírodních vosků a. Chci levně nakoupit Více info. Poslední zákazník: , Vybavte vše rychle a jednoduše.


Nábytek je k dispozici online. Výběr platby dle potřeby. Platbu můžete uskutečnit v hotovosti, převodem z ú. Tenkovrstvá lazúra na nové aj renovačné nátery všetkých druhov dreva a drevených prvkov v interiéri a exteriéri.


Rychleschnoucí vodou ředitelná tenkovrstvá lazura pro nové i renovační nátěry všech druhů dřeva a dřevěných prvků v interiéru i exteriéru. Ochrana a dekorácia dreva so. Farby sú ekologické, trvanlivé, bez zápachu. Tento vzorník RAL Classic obsahuje 2odstínů, vč.


Lazura poskytuje hloubkovou ochranu s vysoce dekoračním vzhledem. Vhodná do interiéru i exteriéru. Riedenie je nevyhnutné len v niekoľkých prípadoch.


Ak budeme farbu na povrch striekať (pneumatickou alebo tlakovou Airless pištoľou) pridávame maximálne – vody. V tom prípade farbu riedime - vody. Univerzálne nátery sú vhodné hlavne na renovácie alebo nátery rôznych materiálov pri sebe.


Zobrazit v plné velikosti. M automobilový průmysl. CZK (2EUR) Produkt obsahuje varianty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...