pondělí 28. srpna 2017

Agro profi lis

NOVINKA - briketovací lis PROFILIS MAXX. Briketovací linka,poloautomatická, TYP KST-1B-line. Producer: AGRO - PROFI s. Výkonnosť v závislosti od druhu materiálu cca. Vhodný do menšej prevádzky.


Proč používat naše stroje na výrobu palivovéh. Motor kW, vhodný i na dřevěné pelety. Agro Profi 2V Briquetting Press – New. Agro materiály se peletují často přímo po sklizni nebo uložené volně pot přístřeškem. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Lisování stébelnaté biomasy. Naše obchodní firma je j. Lis Gren Profi je osazen nejkvalitnějšími díly, aby vydržel velké zatížení. Proces peletování je plynulý a velmi kvalitní.


Matrice jsou vyráběné z mimořádně kvalitní oceli a upraveny kalením, které zajišťuje vysokou odolnost proti opotřebováním. Pro vysokou kvalitu pelet a kvalitní výkon je nevyhnutný mimořádně dobrý motor. Peletovací lisy PROFI vyrábíme. Lis Welger, prodej, koupě, agrobazar.


Možno za něj i stohovač. We proudly produce snaps, grain bars, halva as well as hard and stuffed caramels. All sweets are made according to traditional recipes and methods with the utmost care for the highest quality and taste.


Lis Deutz-Fahr s variabilní komorou, cca 14. From time to time we will also. Všechny informace o produktu Štípače dříví AGRO - PROFI LS 7T, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze AGRO - PROFI LS 7T. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Průměr brikety 55mm, sama se ulamuje. K vyzvednutí ihned v Jeseníku. Stroje - Lis profi bazar. Tvrtka je nastala iz dugogodišnjeg iskustva u prodaji i predstavljanju profesionalnih alata i opreme te ostalih alata i opreme za široku potrošnju. Bazirani smo na ponudi profesionalnih ručnih, električnih i zračnih alata te možemo garantirati najbolje cijene i vrhunsku kvalitetu.


Također u ponudi imamo i program za. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Nabídněte váš agro stroj do našeho a. Výroba a predaj technológií na výrobu tepelnej energie - brikiet, briketovacia linka, lis , stroje na spracovanie dreva a slamy. Vázání do provázku, 800.


Lis obsahuje kusy lisovacích válců a jednu matrici. Jejich životnost je velmi ovlivněna kruhem materiálu, který se zpracovává. Nejmenší opotřebení vzniká při lisování měkkých materiálů jako jsou řepka, slunečnice, sláma.


V tom případě může být životnost matrice až měsíců při jednosměnném provozu. Při zpracovávání dřevěného materiálu je. Hydraulické lisy , Profigaráž.


Rám je posilnený, ktorý zaisťuje odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Nastaviteľný stôl je možné dať až do 7. Všetko pre dom, záhradu a hobby - náradie za skvelé ceny, pre profesionála ale aj domácich majstrov. Tlak tun je možné sledovat a regulovat pomocí manometru umístěného ve vrchní části lisu.

Agro profi lis
Agro profi lis

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...