pondělí 3. července 2017

Oknostyl reklamace

Pro písemné nahlášení reklamace je nutné uvést číslo smlouvy , na základě které jsme vám zakázku realizovali. Lze reklamovat pouze vady výrobků vzniklé ve výrobě, poškozením při přepravě a vady použitých materiálů. Hlavní účetní: Ivana Mazourová tel. PŘIDEJTE VLASTNÍ STÍŽNOST. Počet nahlášených stížností: 1: Z toho za letošní rok: 0: Stále v řešení: 0: Přehled stížností.


SPOTŘEBITEL NÁZEV STÍŽNOSTI A DATUM PUBLIKACE STAV HODNOCENÍ Zamítnutá reklamace o. Já, když slyším oknostyl , tak se mi dělá zle. Nyní potřebujeme okna do nové přístavby a od Oknostylu bych okna znovu nechtěla ani zadarmo! Oknostyl NEBRAT špatná domluva realizace oken (často jezdim po montaži)tak montáž proběhla za účasti manželky dneska jsem se šel podívat na odvedenou práci tak fušerskou práci jsem ještě navyděl tak reklamace uvydíme zítra ma přijed. Proto dobře zvašte koho si vyberete a přečtete pár diskusí. OKNOSTYL zásadně nedoporučuji.


Oknama táhne, některé nejdou plně dovřít. Sítě dodali o měsíc později, připevnění sítí vymačkává těsnění. Hebelky lepili vyplňovací pěnou, ne pěnou na zdění.


Kupujete nová plastová okna? Společnost Oknostyl Vám poradí již při navrhování vhodných oken a dveří na míru, do novostaveb i rekonstrukcí. Před roky jsem si nechal vyměnit okna u rod.


Od počátku jsme měli s okny problém. Okna zamrzaly zevnitř (při velmi nízkých venkovních teplotách), při teplotách kolem se okna silně rosí, jsou celá zamlžená(někdy i odshora až dolů), voda stéká na parapet. Několikrát jsme tento problém reklamovali, jednou nám byla reklamace.


Přijďte se podívat, jak probíhá realizace zakázek a instalace našich plastových oken přímo naživo. Nechala jsem si to napsat, protože těm Uw a dalším záhadám moc nerozumím, to si asi vysvětlíme příště. Stačí mi, že tato okna. Plzeň - Severní Předměstí). Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Chcete zjistit cenu plastových oken pro Váš dům, byt či kancelář? Udělejte si nezávaznou kalkulaci na Oknoplastik. Náš ceník Vás jistě mile překvapí.


Reklamační řád mají zpracovaný pěkně, ale co se týká termínů, tak ty bohužel nedodržují. Zjistili, že dveře praskli z důvodu špatné montáže a okna byly chybná z. Ve většině českých domácností jsou dnes plastová okna. Nedodrželi cenovou nabídku, termín o měsíc později, fušerská práce zedníků , na reklamace na seřízení nereagují. Důvodů je k tomu několik: pěkně vypadají (jsou k dispozici v desítkách barev a dekorech), dobře izolují, dlouho vydrží a hlavně nepotřebují téměř žádnou údržbu.


Navíc u nás koupíte plastová okna online jednoduše přes internet a za jedny z nejlepších cen v Česku. Pořídily je u nás už stovky a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...