Vlastníme velký otočný gril na selata s motorem na 230V, s uzavřeným topeništěm, velkým grilem na steaky, klobásy a zeleninu a menší otočný gril na kýty s motorem na 230V. Přivezeme i vlastní naštípané tvrdé dřevo na topení. Rovněž máme vlastní elektrocentrálu s výkonem 8kW pro pohon grilu, výčepního zařízení i chladící techniky.
Sele na klíč znamená, že se nemusíte o nic starat. Sele naložíme, přivezeme, ugrilujeme, naservirume a vše po sobě uklidíme.
Naložená vepřová a selečí kýta, nebo krůta. Uvedená cena je za 1kg masa připraveného ke. Celé sele je ideální k pečení nebo grilování vcelku na rožni.
Před samotnou tepelnou úpravou se doporučuje naložit je do solného nálevu, případně ho pomocí injekční stříkačky „naočkovat“ připravenou směsí vody, soli a koření. Během rožnění se sele průběžně potírá marinádou na bázi oleje, který doplňují další ochucující přísady, například. Grilované sele nebo prase.
Váha grilovaného selete se pohybuje v průměru kolem 30ti kg.
Zpravidla grilujeme sele o váze úměrné počtu hostů. Pro akci doporučujeme alespoň hostů. Kromě tradiční výroby vepřového škvařeného sádla nabízíme také širokou škálu pečených specialit, jako jsou pečená selátka, kýty, krůty, kuřata a další pochoutky, které naleznete v našem objednávkovém systému.
Sele je naložené ve speciálním láku. Takto předpřipravené sele se už nemusí dosolovat ani jinak upravovat, tak že je vše připraveno přímo pro grilování. Zprvu topíme zprudka a sele zabalené v alobalu pečeme 2-hodiny (dle váhy selete). Potom sundáme alobal a. Pro Vaše pracovní, firemní, slavnostní, kulturní, sportovní, soukromé rodinné a jiné společenské příležitosti - eventy, oslavy, svatby, večírky, venkovní party, zahradní barbecue a jiné události zajistíme kompletní rožnění selete na klíč, včetně veškerého cateringového servisu (studený či teplý raut, nápoje, aj.), gastro inventáře a. Postupně se krájí na tenké plátky, každý host by měl dostat maso ze všech částí selete.
Tématické fráze: pecene divoke sele pecene sele v troube divoke sele recepty pečené sele divoké sele recept štavnatá pečeně sele recepty recept na divoké sele maso ze selete šťavnatá vepřová pečeně se zelím divoke sele pečené sele recept sele pečené v troubě šťavnatá vepřová pečeně vepřová pečeně na majoránce. Náš servis zahrnuje vše co je pro grilování nutné. Zajistíme veškeré suroviny a obstaráme celé pohoštění včetně pečiva a pochutin tj. Pečené maso, Masové dorty, Pečené -Předpečené-Uzené sele střeva- vepřové, skopové ale i umělé střevo. Pro celé sele můžete buď zamířit do prodejny masa a uzenin, kde by vám měli vyjít vstříc, nebo vás aspoň nasměrovat na osvědčená jatka či domácí farmu, kde můžete sele také pořídit.
Cena selete se pohybuje zhruba v rozmezí – korun za kilo.
Pokud si tedy pořídíte například kilové sele , vyjde vás v průměru na tisíce korun. Naše maloobchodní prodejna Vám nabízí možnost nákupu vždy čerstvého drůbežího, vepřového a hovězího masa a také uzenin. Kromě toho u nás najdete také produkty vlastní výroby jako jsou např. Marinované selátko ( nebo jehně ) cca kg pečené na špízu, brambory pečené v alobalu, tzatziky, omáčky, salátový bufet a pečivo. Vzhledem ke složitosti pouze na objednávku dní předem Pivo ( dle Vašeho výběru )si můžete čepovat z naší moto pípy.
Všechny potřebné věci na to máme. Nebráníme se ničemu jen minimální množství výroby kg. Pečené prasiatko z reštaurácie Salaš Cabaj je to pravé na Vašu pripravovanú akciu. Pripravíme Vám nielen pečené prasiaka, ale i husi, kačice, morky, diviačie stehno.
Poptávám pečené sele Poptávám hotové pečené selátko asi pro lidí (havířů), takže porcí - zajímá mě cena, dodávka - nebo osobní odběr a jak dlouho dopředu zadat objednávku. Při požadavku na větší objednávku je nutno volat aspoň týden dopředu. V naší restauraci pro Vás připravíme na objednávku.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.