středa 28. června 2017

Dřevěná vrata do stodoly

Dřevěná vrata do stodoly

Svým vzhledem jsou vhodná především pro rekonstrukce stodol a jiných hospodářských stavení či zemědělských objektů. V křídle jsou umístněna vstupní zamykatelná vrátka Konstrukci lze také připravit pro automatické otevírání. Materiál: Základní konstrukce lepené lamely. Lehká a zároveň pevná vrata do stodoly díky využití žárově zinkované konstrukce s dřevěným obložením. Vrata do garáže, do stodoly , na dvůr, do průjezdu.


Dřevěná vrata do stodoly

Vchodové dveře mm, izolační výplň, povrch. Prodám dřevěná vrata , délka vrat je 3m, výška v nejvyšším bodě lehce přes 3m. Prodám dvoukřídlá vrata ,vhodná do stodoly ,garáže a atd. Klasické konstrukce vrat, která je v horní části zakončená obloukem. Hospodářská vrata slouží k uzavření hospodářských staveb.


Jedná se zejména o dřevěná otočná nebo posuvná vrata do stodoly, kolny apod. Stodolová vrata se vyznačují velkými rozměry, jsou zpravidla plná a dvoukřídlá. V jedné části mají poškozena dvě prkna jinak jsou zachovalá a plně funkční.


Dřevěná vrata do stodoly

Prodám velká stará dvoukřídlá dřevěná vrata ze stodoly. Rozměr jednoho křídla: 5m (výška) x 1m (šířka). Většinou jsou tyto garážová vrata s elektrickým pohonem ale jou vyrobit i na ruční pohon. Opláštění je provedeno prkny na tupo či palubkami.


V branách se otáčela v železném oku na dřevěných a později také na kovových čepech dřevěná vrata. Vyrábíme dřevěná vrata klasické rámové konstrukce. Součástí vrat můžou být dle přání i dveře.


Povrchová úprava je většinou provedena lazurovacím lakem. Do poslední chvíle byly zabudované, ale z důvodu rekonstrukce a výměny za menší je již nepotřebujeme. Cena za flašku slivovice.


Prozkoumejte nástěnku „stodolová vrata “ uživatele magdamalovan na Pinterestu. Popis: Prodám vrata do stodoly. Jsou dvoukřídlá,výška v prostředku 340cm a celková šířka 450cm. V takovém případě se nemalá investice do tohoto typu dřevěných garáží vyplatí.


Jedním z oříšků, které museli architekti řešit, bylo jak dostat do domu světlo. Stodola totiž měla jen dvoje vrata , dveře a malá okna. Pokud jsme měli zachovat obvodové zdi stodoly , bylo třeba přivést do prostor světlo shora.


Dřevěná vrata a 1recenzí. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. This Pin was discovered by Kellner Milan. Stoly ažidle pro posezení, pódium pro hudební či divadelní vystoupení. Získejte cenové nabídky zdarma.


Dřevěná vrata do stodoly

Pro děti i dospělé jsou k dispozici elektronické šipky a stolní fotbálek (fotbalový stůl).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...