pátek 5. května 2017

Steico nosník

STEICO LVL: lepené vrstvené dřevo pro nejvyšší požadavky. Užívejte si Váš domov také v horkých dnech – bez ventilátoru a klimatizace. HORKO VEN, PŘÍJEMNÝ POCIT DOVNITŘ. Ideální nosník pro ohybem silně namáhané stavební prvky jako. STEICO - Das Naturbausystem - Unternehmensgruppe für.


Všechny materiály STEICO jsou vysoce ekologické a hospodárné.

STEICO has produced the first Laminated Veneer Lumber (LVL). Product has attributes. Ideálny nosník pre ohybom silne namáhané stavebné prvky ako sú krokvy a stropné nosníky. Moderné a sofistikované masívne konštrukčné hranoly pre pohľadové i skryté drevené konštrukcie.


Vyrábané podľa náročných noriem EU. Pro střechy, stěny a stropy má STEICO vždy ten správný výrobek. Výrobky s mnohostranným použitím lze výborně vzájemně kombinovat.


STEICO joist jsou určeny především pro použití ve střešních a stropních konstrukcích.

Technický list STEICOuniversal. STEICO nosníky jsou zajímavou variantou jako náhrada KVH nebo lepených nosníků. Optimálny nosník pre osovo namáhané stavebné prvky ako sú stenové stĺpiky, distančné nosníky (držiaky) pre fasády, alebo nadkrokvovú izoláciu. Vyrovnává nerovnosti až do 3mm, jednoduše se řeže a je vhodná i pro podlahové vytápění.


STEICO Underfloor Podklad pod laminátové a vícevrstvé podlahy,velmi dobře tlumí kročejový hluk a odezvu v prostor, vysoká pevnost v tlaku, důležité pro tzv. I nosníky steico joist pre strechu a strop. Pri odbere nad 1bežných metrov, nás môžete. Stavebniny a online stavebný materiál e-shop plný akčných stavebných materiálov za výborné ceny a doprava až na Vašu stavbu.


Dokonalý, moderný systém využívaný už desaťročia pri výstavbe nízkoenergetických a pasívnych stavieb. Stropný nosník pre drevené rámové alebo masívne konštrukcie s optimalizovanými tepelnými mostami. Tyto činnosti se postupně měnily a rozrůstaly. PALCO - Pavel Tůma, jako fyzická osoba mění na PALCO s. Easy-Joist STROPNÉ NOSNÍKY. Má niekto skúsenosti stropné nosníky steico mám ich navrhnuté v projekte no zatial som nenašiel nikoho kto ich použil na stavbe RD.


Vlastnosti: ekonomická alternatíva masívneho dreva eliminácia tepelných mostov stabilita rozmerov veľké rozpätie vysoká záťažová odolnosť montáž. Náš katalog obsahuje Děrované nosníky a Upevňovací a montážní prvky. Nabízíme možnost dodávky do druhého dne, tisíce komponentů s příslušenstvím, vysoko kvalitní služby, není divu, že zákazníci 1zemí světa nakupují u RS.


Veškerá činnost naší firmy se vždy týkala obchodu a práce se dřevem.

Profilové nosníky STEICO lze ideálně kombinovat s izolačními materiály STEICO. I- NOSNÍK Konstrukční prvek pro nízkoenergetické a pasívní stavby. Nosník I-profilu pro použití ve stěnách.


Výborná eliminace tepelných mostů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...