středa 10. května 2017

Penzion kunc slavonice

Karel Kunc provozuje penzion Slavonice s kapacitou přes lůžek. Slavonice jsou čím dál tím více oblíbeným cílem turistů především z Moravy a Čech. Poslední dobou stoupá i zájem o Slavonice z Německa a Rakouska.


Apartmány Slavonice Mezonetový apartmán. Landstejn Castle, Rodinny penzion Kunc offers a garden with a children’s playground and barbecue facilities.

Free Wi-Fi is provided in some units and in public areas. The accommodations units include a private bathroom and a seating area. Some have a kitchenette.


There is a common room with a TV and bike. Jeden z našich bestsellerů v destinaci Slavonice ! Rodinný penzion Kunc se nachází ve Slavonicích, km od hradu Landštejn, a nabízí zahradu s dětským hřištěm a grilem. V některých ubytovacích jednotkách a ve společných prostorách je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Vítáni jsou u nás všichni, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou s rodinnou atmosférou. Okolí penzionu nabízí mnoho možností jak si zpříjemnit Váš pobyt. Na své si přijdou hlavně cyklisté. PALUBKY smrk, borovice. Ubytování v penzionech je v obci Láz, nedaleko města Příbram ve Středočeském kraji.


Vesnice se nachází na okraji CHKO Brdy. CHKO Brdy je skutečným rájem turistů a cyklistů, kteří milují nedotčenou přírodu a historické památky. Nově postavený pension ve Slavonicích nabízí rodinnou atmosféru, sedm komfortně vybavených dvoulůžkových pokojů, s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky.


Sídlo firmy a prodejna je ve Slavonicích a specializuje se na stavební řezivo ,palubky, podlahovky a stavební izolační materiály. Ložnice mají různou kapacitu a domácí mazlíčky můžete vzít s sebou. Součástí každého pokoje či apartmánu je koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou.


Hosté mohou využít sdílený kuchyňský kout či kuchyni s potřebným vybavením, hosté. Spálne majú rôznu kapacitu a domácich miláčikov môžete vziať so sebou. Súčasťou každej izby či apartmánu je kúpeľňa s umývadlom, sprchovým kútom a toaletou.


Hostia môžu využiť zdieľaný kuchynský kút či kuchyňu s potrebným vybavením, hostia. Nedaleko historického centra Slavonic postavil majitel moderní penzion , kde nechybí parkování pro hosty.

Každý pokoj disponuje koupelnou, WC a televizí. Ubytování Slavonice - ubytování v soukromí v nově zrekonstruovaném rodinném domě, v historickém centru Slavonic. Pobyty ve Slavonicích a ubytování Česká Kanada.


Hotel Arkada , Náměstí míru 46 Slavonice 1. Ideální výchozí bod pro výlety po České Kanadě! Rodinny penzion Kunc, Slavonice : Recenzie hotela (), neprikrášlené fotografie ( 7) od cestovateľov a skvelé ponuky pre zariadenie Rodinny penzion Kunc , ktoré sa nachádza na mieste č. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Pension Kunc - Slavonice na mapě.


Kolečkem myši můžete mapu přiblížit nebo oddálit. Zobrazeny jsou pouze nejbližší zařízení a atrakce. Penzion Sogdiana, Dačická 57 Slavonice 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...