úterý 16. května 2017

Jak využít staré oblečení

Pokud patříte mezi ty, kteří mají doma spousty oblečení , které jsou vám malé, staré , nebo se zkrátka nedají z nějakého důvodu už nosit, rozhodně je nemusíte vyhazovat. My vám v dnešním článku řekneme tipů, jak může i staré oblečení ještě najít uplatnění. Pokud se vám doma kupí staré povlečení, které už nechcete používat na běžné účely, nevyhazujte ho.


Můžete z něj vyrobit těchto nádherných věcí. Pokud máte ve skříni oblíbený kostým, sako či blůzu a máte strach, aby vám jej poletující prach neznečistil, využijte obal na polštář. Výroba takového obalu není vůbec těžká.


Stačí udělat z boku doprostřed malý otvor na prostrčení drátu ramínka a obšít ho, aby se látka nepárala. Máte doma stará trička, košile, kalhoty či jiné kousky oblečení , které již nevyužíváte, ale je Vám líto je vyhazovat? Následující video Vám přináší zajímavých myšlenek, jak přeměnit staré nepoužívané oblečení v originální kousky, které opět využijete a ušetříte tak peníze. Jak využít staré vycpávky Staré vycpávky z oblečení nevyhazujte. Lze je použít například na ramínko.


Barvu ani pevnost materiálu už nezachráníme, ale máme pro vás tipy, jak staré oblečení znovu využít ! Dejte oblečení druhou šanci! V následujícím videu naleznete mnoho zajímavých vychytávek, které Vám ukážou, jak i díky starému oblečení zazářit. Fotogalerie fotografií Tweet. V době, kdy na vás infekce číhá doslova na každém rohu, je nošení roušky téměř nezbytné. Bohužel se na většinu obyvatel nedostala řada, ba dokonce ani mnoho zdravotnických zařízení nemá takto základní pomůcku.


Proto je na místě si vyrobit alespoň roušku plnící alespoň drobnou funkci ochrany před vzduchovými kapénkami, či přímém styku se sliznicí. Staré tričko nemusíte jen použít na hadry, můžete si z něj udělat cool tašku na nákupy. Jak na to naleznete zde Nákrční ze starého trička Další návod jak využít staré tričko na nákrčník.


Jak využít staré oblečení

Vertikální zahrádka Jak zužitkovat staré palety? Návod jak se udělat vertikální zahrádku. Někdo oblečení posílá dál, kamarádkám, dalším dětem v rodině.


To je sice velice užitečný způsob jak oblečení naplno využít , ale máme pro vás další tip. Z krásného trička nebo jiného kousku oblečení můžete ušít velice slušivou čepici. Všichni máme doma věci, které už jsou staré a buď se někde povalují nebo se je chystáme vyhodit. Ale pokud nejsou rozbité, dají se využít i jinak!


Jste dostatečně kreativní? Podívejte se, jak znovuzužitkovat staré věci a dát jim novou hodnotu! Jak vidíte, staré polštáře ještě nutně nemusí skončit v koši a dají se využít různými způsoby. A to jsme zmínili pouze takové, které zvládnete prakticky bez přípravy. Ty opravdu staré matrace v sobě mají ona pověstná pera, která vystřelují zrovna v okamžiku, kdy to člověk nejméně potřebuje a uštědřují mu bolestivé rány do zad.


Naplocho vyskládané můžou posloužit pro stavbu suchých nebo nízkých opěrných zídek. Stejně jako u kamenných zdí, i ty taškové lze při stavbě prosypat zeminou a do škvír zasázet vhodné skalničky. Staré věci v moderní době nejsou příliš praktické. To však neznamená, že si zaslouží skončit na skládce. Inspirujte se několika nápady, které využívají staré věci v novém pojetí.


Budete sami překvapeni, na co vše se dá použít takový vintage kufr. Nový příspěvek od Veronika Ž. Dají se ještě v domácnosti využít stará trička či jiné oblečení co už se nedá nosit ? Ručníky můžete využít k výrobě šperkovnice, podložky do koupelny, tašky na pláž, oblečení a mnoho dalších zajímavých a užitečných věcí Moderní taburet ze staré gum. Nebojte, na hlavu vám ho nehodí.


O jakých možnostech je tedy řeč? Pojďme se na jednotlivé způsoby podívat blíže. V létě využijete šikovným způsobem jako ochranu proti hmyzu. Stačí rafinovaně zapracovat do dveří, nebo oken. Troška zručnosti, jehla a nit postačí k tomu, abyste panenkám ušili honosné šaty.


Sepsala jsem svých hlavních důvodů, proč přešívám staré oblečení a nevyužité textilie. Vlastně mi z nich vypadlo, že je to celé velmi minimalisticko – seberozvojové. Tohle byl a je můj primární důvod. Využijete lépe to, co už doma máte. Chci lépe využít to, co už doma mám.


Co má navíc někdo v příbuzenstvu. Staré konve na zalévání zahrady, pozinkované kbelíky, smaltované lavory nebo konve na přepravu mléka, či jiné nádoby, které už nemohou sloužit svému původnímu účelu, si nezaslouží skončit na smetišti. Mohou z nich vzniknout velmi působivé dekorační prvky do zahrad. Oba díly si našpendlíme podle obrázku, tedy v sedových švech.


Jak využít staré oblečení

Recyklace oblečení – ze starého nové – tepláky z trička. V těchto místech sešijeme na šíři patky, popřípadě podle toho, jak velké jsme si nechali švové přídavky při stříhaní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...