čtvrtek 18. května 2017

Cihly heluz nebo porotherm

Lukáš a Martinka Juráškovi. Letos budem s ženou začínat stavět. Na pohled stejné cihly. Jednoznačně tvrdit že jsou cihly heluz horší nebo lepší, nikdy nebudu, protože je prostě fakt, že cihly se liší dle cihelny kde byly vyrobeny.


Některé cihelny u obou výrobců dělají výrobky lepší, některé zase horší.

Dle mého názoru pokud srovnám to nejlepší od HELUZU, s tím nejlepším od POROTHERMU, tak rozdíl tam prostě nebude. Cihly a produkty Porotherm pro stavbu rodinných domů, bytových domů i komerčních staveb. Chcete se o nás něco dozvědět, pracovat u nás nebo nás kontaktovat? Pak neváhejte a pokračujte níže. Heluz je asi o 20tis dražší, na návrhu.


To vše splňují certifikované cihly Porotherm , které umožňují řešení i těch nejnáročnějších staveb. Muzete mi nekdo rict realne vadaje za energie? Zajimave je ze Porothem nenabizi v teto sirce doplnkove cihly napr.

Proto se rozdoduji pro Heluz. Dalsi otazka je k tomu, zda opravdu nemusime zateplovat. HELUZ není jen špičková cihla, ale komplexní stavební systém. Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny.


Nabízíme také materiály pro zdění – lepidla na cihly , tepelněizolační malty, omítky a zdicí pěnu. Z našich výrobků tak může vzniknout celá hrubá stavba. Stavíme z cihly tzv. Je to rychlé, cihly jsou také přesné na výšku, rozcházeli jsme se max. RD 10xa garáž 4x což si myslím, že je super.


U Ytongu si přivezete na kamionu v tvárnicích až vody. V poslední době se hodně zajímám, které cihly vybrat. V hledáčku mám Porotherm 44cm nebo 50cm (plněné vatou). Ceny jsou momentálně vysoké.


Pro příčky je to 14 1mm. Nabízí se zároveň kompletní sortiment výrobků a to doplňkové formáty. Cihly Porotherm T Profi Dryfix jsme zakoupili ve stavebninách DEK.

Z těchto cihel máme vyzděné obvodové zdivo domu. Ochranné pomůcky při práci s cihlami plněnými vatou. Výrobce doporučuje při práci používat ochranné pomůcky, ale to samozřejmě všichni ignorují, ale z vlastní zkušenosti musím říct, že je to. Společnost HELUZ se proto rozhodla udělat test, který by uvedený argument potvrdil nebo vyvrátil.


Výsledek je zřejmý: Na novostavbu použijte tepelněizolační cihly , zateplení. Stále jsou v módě klasické pálené cihly , staví se z pórobetonu, stále více lidí dává přednost dřevostavbám. Postup při zdění cihel Porotherm na pěnu DryFix.


Wienerberger cihly Porotherm. Předpokládám tedy, že bych nemusel dávat pak 150ku EPS, ale stačilo by 100ka EPS na Heluz. Výrobky HELUZ máme všechny skladem na našich prodejnách.


Kvalitní stavební materiál jako jsou cihly Porotherm tvoří základní stavební prvek pro novostavbu i rekonstrukce obvodového zdiva nebo nosných a nenosných příček, která musí splňovat především kritéria bezpečnosti, odolnosti a úspory. Zboží dodáváme s DOPRAVOU ZDARMA po celé ČR a SR přímo od výrobce, dle obchodních podmínek firmy HELUZ , nebo z našich skladů. Prodej kompletního sortimentu.


Jsme již 10let největší prodejci kompletního sortimentu firmy HELUZ. Za tuto dobu jsme prodali cihly , stropy. Společnost Wienerberger - výrobce cihel Porotherm , střešních tašek Tondach, lícových cihel a obkladových pásek Terca a cihlové dlažby Penter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...