pondělí 24. dubna 2017

Štilec minigolf

Restaurace Minigolf Štilec nabízí širokou nabídku předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů i nápojů v příjemném prostředí blízkého rybníka Štilec , jež zároveň zve ke koupání či rybářskému vyžití. Vás srdečně zve k posezení na naši zahrádku. Pro Vaše děti máme připravený skákací hrad a trampolínu. Minigolf je nově opravený a připravený na Vaše sportovní výkony. Otevřeno máme v sezóně každý den.


Ke specialitám kempu patří také restaurace s minigolfem. Ještě vloni bylo možné zaplatit za golfovou hůl a hrát v libovolném počtu hráčů, letos již to možné není. Každá hrající osoba tak platí Kč za hru bez ohledu na čas a Kč tvoří záloha na golfový míček. Svazek měst a obcí Pomalší. Obec Kamenný újezd nemá ve vlastnictví rybník Štilec a není provozovatelem rybolov.


Na recepci autokempu je však možné zakoupit povolenku k rybolovu. Během letních prázdnin se pobyt rezervuje pouze na recepci ATC - na tel. Sportovní vyžití: koupání v rybníku Štilec , sportovní rybolov, minigolf.


Je zde možnost rybaření, využití autokempu, sociálního zařízení, minigolfu i. Upozorňujeme rybáře, že povolenku lze prodat pouze po předložení státního rybářského lístku vydaného v České republice! Red Lion Hotels in Yorkshire. EasyHotel in Yorkshire.


GuesthouseIN Hotels in Yorkshire. BB Hotels in Yorkshire. Lees Hotels in Yorkshire. Clarion Hotels in Yorkshire. OYO Hotels in Yorkshire. Travelodge Hotels Ltd in Yorkshire. Premier Inns in Yorkshire. There are York crazy golf to pick from.


Alternatively, why not explore some other sightseeing days out nearby, including indoor and soft play areas. Spustit prezentaci Nahlásit album. Kemp, restaurace a bufet, sprchy, minigolf , dětské hřiště. Pokračujte v prohlížení. Jestli se vám album líbí.


Rybník Štilec najdete u Kamenného Újezdu, při hlavní silnici z Č. Možnost koupání v přírodním koupališti, travnaté pláže, čistá voda. Na břehu je autokemp Štilec , penzion, dvě restaurace, minigolf , možnost sportovního rybaření. Na Štilec můžete bez obav vzít i rodinu. Je zde vcelku slušná restaurace (ale na jídlo si chvíli počkáte), dětské hřiště, chatkový i stanový kemp a hřiště na minigolf s bufetem.


Kolem poloviny rybníka je asfaltová cesta téměř bez aut, kde mohou vaše ratolesti jezdit na kole či na bruslích.

Štilec minigolf

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...