středa 26. dubna 2017

Rašelina 250l

Raselina 250l najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


MJ: ks Čistá svetlá frézovaná rašelina s kyslou reakciou pH (- 8) Rozsah a spôsob použitia:. Agro rašelina je vysoce kvalitní čistě přírodní organická hmota bez přísa upravená pouze tříděním na střední zrnitost.

Podporuje dobrý růst rostlin, bohatou tvorbu kořenů a květů. Používá se na všeobecné zlepšení zahradní půdy, k jejímu prokypření, vylehčení, provzdušnění a úpravě pH. Využití najde v zemědělství, při výsadbě stromových. Naše firma dováží tuto surovinu výhradně ze zahraničí v big balech – z pobaltských států v té nejvyšší kvalitě.


Máme celou řadu dlouholetých odběratelů v České republice i zahraničí. Zadáním e-mailu souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů Soc. Vytlačiť 1€ € za l.

Obsahuje vysoké množství podpůrných látek. Vysoce kvalitní substrát Durpeta se vyrábí v Litvě pod kontrolou Italské firmy. Rašelina je také vhodná pro prokypření a zlepšení Ph v půdě. Jedná se o substrát který používají velkopěstitelé pro své účely. Najlepšia cena na trhu!


Profesionálny substrát. Prírodná rašeliníková rašelina tzv. Zobrazit produkty Růstové aktivátory.


Rostlinné aktivátory slouží jako podpůrné prostředky pro zakořeňování rostlin. Charakteristika: rašelina bílá nízká objemová hmotnost nízký stupeň rozložení (H 2-4) vysoká nasáklivost pro vodu vzdušnost nezasolenost nezaplevelenost Struktura: velikost částic 0–mm vláknitá dostatečně vzdušná Použití: pro přípravu výsevných. Ponúkame predaj neutrálnej a kyslej rašeliny v 250l balení na pestovanie za tu najlepšiu cenu. Kyslá rašelina 250l Krajina pôvodu: Litva Použitie: čučoriedkové, azalky, rododendrony, hortenzie, vres, stromy a kríky, atď.


Zahradní rašelina zlepšuje fyzikální vlastnosti půdy a vytváří podmínky pro dobrý růst rostlin. Půda se zkypřuje, zvyšuje se její kyselost a zvětšuje se i schopnost jímat a zadržovat vodu. Dostupnosť: Telefonický dopyt.


Variant produktu: 2litrov.

Surovina vhodná na prípravu kvalitných pestovateľských substrátov, pre zlepšenie štruktúry pôdy - pre prípravu výs. Kč – 3Kč v obchodechPorovnat ceny. Záhradnícky substrát – voľne ložený.


Univerzální zahradní substrát. Pestovateľský substrát 2l. Půdní, zahradní substráty, jsou nezbytným pomocníkem při péči o vaši zahrádku. Substrát univerzální 250l.


Pozor: Posledné kusy na sklade!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...