pátek 28. dubna 2017

Maltovací vozík

Kč: 17Kč: 15Kč: za den bez DPH: 24. Takto se tenkovrstvá malta nanese na horní plochu cihel rychle a jednoduše. Během delších přestávek v práci doporučujeme položit prázdný vozík do vodní lázně. Tak malta na něm nezaschne.


Pokud se má opět pokračovat, vodu z maltovacího vozíku jednoduše vytřeste.

Maltovací vozík je k dispozici v šířce: a cm. Vozík pro správné provádění staveb z broušených cihel si můžete zapůjčit ve vybraných stavebninách a půjčovnách viz. Další produkty v kategorii. Porotherm stěnová spon. Chystám se zdít cihly Heluz family 2inšířky 500mm a zajímamě jestl.


Predám maltovaci vozik do šírky muriva 3CM. Sluzi na nanášanie suvislej tenkovrsvej malty.

Pokud se rozhodnete pro současnou novinku, minerální vatou plněnou cihlu POROTHERM T Profi, pak budete potřebovat maltovací vozík. Prodám nový maltovací vozík. Dále prodám použitý vozík v dobrem stavu. Osobne Praha, nebo Praha-Zápa pošlem i na dobírku. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vozík je plně rozebiratelný, v plášti vozíku jsou z obou stran čistící otvory pro čištění válce z boku. NE na celoplošné zdění) pro cihly Heluz vel. V dobrém stavu a za rozumnou cenu. Prosím nabídněte, předem děkuji za nabídky!


Pro představu přiloženo ilustrační foto. HELUZ není jen špičková cihla, ale kompletní stavební systém. Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny. Po ukončení práce s maltovacím vozíkem jej důkladně očistíme proudem vody.


Hradítkem se nastavuje tloušťka lepidla. A 1x pro zdivo 200mm - použitý asi 4x.

Nejlépe osobní odběr, ale po platbě předem mohu zaslat přepravní. Nabízím 1x pro zdivo 175mm - NEPOUŽITÝ. Ve fotogalerii není žádna fotografie. To usnadní pozdější čištění.


Poté se maltovací vozík naplní maltou pro tenké spáry. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Zdíme na lepidlo a tak jsem si ze stavebnin půjčil maltovací vozík. Když jsem to monstrum uviděl, tak jsem měl docela obavy, jak se s tím bude pracovat.


Raději jsem se trochu mrknul po internetu, co na to ostatní stavebníci. Na pár fórech jsem se dočetl, že se s tím pracuje docela špatně, protože v tom lepidlo během dne tuhne, takže se několikrát denně musí vymývat a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...