úterý 25. dubna 2017

Bezbarvý lak na dřevo ve spreji

Vytváří lesklý, pololesklý nebo matný vzhle zvyšuje odolnost krycích barev. Neloupe se a nežloutne, je trvanlivý. Bezfarebné laky v spreji Nachádzate sa v kategórii bezfarebný lak v spreji.


Jedná sa o bezfarebné laky na drevo, oceľ, betón, kameň, kartón, taktiež niektoré plastové hmoty. Môžu byť nastriekané ako vrchná ochranná vrstva na farbu v spreji alebo slúžia ako bezfarebná ochrana podkladu.

V tejto kategórii sú rozdelené. Barvy ve spreji Asfaltové nátěry Barvy na textil. Bondex (PPG) (1) Herbol (AkzoNobel) (6) Remmers Baustofftechnik (2) Ronseal Ltd.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Akrylový lak ve spreji - 400ml Lesklý akrylový lak Rubens Nerchau ve spreji na univerzální použití, obsah 400ml. Tento lak je rychleschnoucí a voděodolný.


Velmi dobře drží, je odolný proti zežloutnutí. BARVY VE SPREJI Vrchní univerzální Barvy Laky Motip ŠKODA autolaky.

Zde si můžete vybrat bezbarvý lak na dřevo. Akzo Nobel LUXOL Interiérový lak mat 75l. Odesíláme v pracovní dn.


Tá Vám poradí lak na konkrétny povrch ( lak na tatranský profil, lak na nábytok, lak na podlahu). Profík vie, že lak na drevo rozdeľujeme podľa viacerých faktorov. Jednak podľa chemického zloženia ale aj podľa toho, či bude použitý v interiéri alebo exteriéri.


Ak idete v interiéri natierať parkety, tak potrebujete použiť lak , ktorý má vysokú mechanickú odolnosť. Opravný bezbarvý lak ve spreji do interiéru König Ansatzlos PLUS hluboký mat až lesk pro tenkovrstvé opravné lokální nástřiky ploch. Vhodný na dřevo , plast a kov. Pro perfektní ochranu vrchních ploch lakovaných i nelakovaných. Bezbarvý lak na dřevo ve spreji.


Jako podkladem mohou sloužit dřevěné, kovové, ale i plastové díly. Obsahuje UV filtr a je odolný proti povětrnostním vlivům. Bal, akrylový lak ve spreji , univerzální, pro vnitřní i venkovní použití, bezbarvý lesk, 4ml.


ADLER Service-Koffer f. Lak na vlasy ve spreji dodává objem, lesk, sílu a tvar vlasům.

Vlasy jsou pružné, hebké a lesklé. Rychle schnoucí účinek nezanechává vlasy snadno rozčesatelné. Hedvábné proteiny obnovují vitalitu vlasů. Je logické, že jiné nároky budete klást na lak určený pro venkovní prostředí a jiný na lak do interiéru.


Při nátěru dřeva uvnitř domu nebo bytu jsou vhodné především vodou ředitelné laky, které se snadno roztírají a jsou bez zápachu. Vnitřní laky na dřevo mají zpravidla tenčí vrstvu a neobsahují složky, které. Vážení zákazníci, prosíme vás o trpělivost, děláme maximum pro to, abychom doručili vaše objednávky a vyřídili vaše dotazy co nejdříve.


Vyniká vydatností, je rychleschnoucí, nestéká po nastříkání. Lak se používá na různé kutilské práce, pro lakování modelů, sportovních potřeb, zahradního nábytku apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...