středa 1. března 2017

Rajhradice hody 2017

Obec má velmi starou historii, např. The Latest Fashion at Great Value Prices. Free UK Delivery on Eligible Orders!


Ahoj všem, velice ráda připomínám, že letošní 9. Hody v Rajhradicích nic nezastaví. Aktuální akce na které vás srdečně zveme. Největší přehled kulturních, sportovních a společenských akcí. Obec Rajhradice a rajhradické ženy a dívky uspořádaly v sobotu 3. Babské hody v Rajhradicích.


Nechyběl krojovaný průvod obcí s dechovkou, vyzpívání starosty, předání hodového práva ani večerní hodová taneční zábava. Hody trvajú tři dně, od pátku do neděle. V pátek sú hody zapálené na Rozmarýnkové besedě u cimbála. Rozmarýnkové proto, že se na ní prodávajú voničky z rozmarýnu, které sú symbolem každého hodovníka.


V sobotu pak hody pokračujú ve dvě hodiny, kdy se celá chasa aj s přespolákama sejde před muzeem (Zámeček). Husí hody Vinárna Pod Třešněmi Slavkov. Zvěřinové hody Vinárna Pod Třešněmi Slavkov.


Mikulášská nadílka pro děti. Vánoční koncert Musica Folklorica. Snímky ze žatčanských hodů konaných na svátek Nejsvětější Trojice v neděli 11. Spustit prezentaci Nahlásit album.


Vytvořte z alba : Fotoknihu Pexeso. Prohlížet podobná alba. Průvod obcí s kapelou Lácaranka, který bude zakončený na fotbalovém hřišti posezením a tancem. Play The Walking Dead at the Hody in the game room. Galaga, Skee Ball, Shuffleboar Pool and more!


Císařské hody s právem se v Osvětimanech vzácně shodují s patrociniem kostela zasvěceného sv. Název císařské hody byl spojován s nařízením císaře Josef II. Odstranění fotek a videí z alba.


Vyberte všechny fotky či videa, které chcete smazat a potvrďte akci. Chci žít - Dopravní nehody a omezení 01. Hody patří k tradičním svátkům snad každé moravské vesnice. Hody se na vesnici slaví jako křesťanský svátek i jako den hojnosti, veselí a blahobytu.


Pokud máte zájem o zapůjčení dětských krojů na letošní hody v termínu 14. Město Rajhrad srdečně zve na své letošní jubilejní 10. Vstupenky ani místenky na odpolední program neprodáváme, vstupné je dobrovolné, občerstvení zajištěno.


Rajhradice , základní informace o obci Rajhradice , firmy a osoby, administrativní rozdělení, mapa obce a katastrální mapa, statistiky. She’s about months ol very smart, and a sweet, pretty girl. Akce z vybrané kategorie, které se konají právě 2. V našem areálu bylo z dotací vybudováno nové víceúčelové hřiště, které je uzpůsobené pro několik druhů sportů.


Pro zapůjčení sítí k danému sportu kontaktujte prosím správce areálu, Marka Kubeše na tel. Tuto plochu lze také využít na různé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...