středa 22. února 2017

Gumový kabel 4x4

Gumový prodlužovací kabel na bubnu-zásuvky 50m. Gumový kabel 4xmm typ H07RN-F 4G(CGTG 4x). Pryžový kabel pro šňůrová vedení, pohyblivé přívody.


V kategórii Káble ohybné gumové nájdete produktov. SR dlhoročné skúsenosti - viac na hagard. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že ceny uvádzané pri tovare v internetovom obchode platia len pri nákupe cez internet! Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Gumové kabely slouží zejména k pohyblivému připojen. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Není vhodný pro použití jako vlečný přívod. CGSG 4xnajdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Kč bez DPH Kč s DPH. Prodám různé prodlužovací kabel y kvalitní gumové 4-vodičové.


Nevhodné pro trvalé použití venku, v zemědělství a průmyslu. Kabel gumový , izolace pryžová. Nie je vhodný pre použitie ako vlečný prívod.


Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Prodám prodlužovací gumový kabel 4xCGSG , délka 28m, včetně zásuvky a zástrčky. Kč 3fázová prodlužovačka, gumový kabel , samec 5-kolík, 4-kolík samice, cca 11m, cena 600-Kč. Kód produktu: kabelovny.


Prodlužovací kabel gumový 380V - 400V venkovní černý 30m spojka zásuvka na 32A 4-pólová 4xH07RN-F TITANEX Prodlužovací kabel venkovní gumový 380V - 400V harmonizovaný. Titanex gumový silový kabel 4x,0mmHRN-F. Prodáváme kabely a vodiče, prodlužovací kabely a síťové kabely na internet. CGLG napětí : 230V průřez : 3xdélka : m. Mapa prodejních míst ČR, SK.


PVC a guma a silikon šňůry SILIKONY, V03SS-F, V55SS-F kabel SIHF 4xsilikon. Kč, bezvadný, výhodná koupě. Vlastní odvoz z Prahy 1. Informační server firmy ELIMA, velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu, e-shop dodávající elektroinstalační materiál firmám i domácnostem.


Projděte si inzeráty gumovy kabel na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Gumový kabel 4x4
Gumový kabel 4x4

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...