úterý 6. prosince 2016

Prodej lesa vysočina

Upravit hledání Uložit hledán í. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Jedná se o všechny lesní pozemky a cesty na LV majitele. Možnost koupit jako celek s ornou půdou, která v tuto chvíli není v ceně. Pro bližší informace kontaktujte makléře.


Hřivínův Újezd v okrese Zlín. Věk 1let, zastoupení dřevin: DBZ , zásoba 2m BK , 1m BO , 1m SM. Les byl ze čtyřiceti procent vykácen.


Nejde nám o jednorázové „vydrancování lesa “, a proto máme zájem pouze o lokality v našem dosahu (viz. mapa Kde působíme), kde jsme schopni se o les dlouhodobě postarat. Zvažujete prodej Vašeho lesa včetně lesního pozemku? Obáváte se problematického a zdlouhavého jednání na úřadech?


Další alternativou je prodej lesa prostřednictvím některé z online internetových aukcí např. Konečná skutečná prodejní cena je vždy určena trhem na základě skutečné poptávky a nabídky. Je velice důležité, aby se o nabídce dozvědělo co nejvíce potencionálních zájemců. Nejnovější Nejdražší Nejlevnější. Pouze zlevněné nemovitosti.


Prodej státních, městských lesů, polí. Soukromé inzeráty, firemní inzeráty na prodej lesů, polí. AUTOCENTRUM VYSOČINA je moderní autoservis přímo ve Žďáru nad Sázavou.


Zařazení: prodej pozemků les Jihlava, Batelov. Vysočina kraj Inzerce nemovitostí. Celková plocha prodávaných. Les , obec Cejle u Jihlavy, ha. Přístup k lesu a pole je zajištěný.


Na lesních pozemcích proběhla v nedávné době mýtní úmyslná těžba. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Lesní správa Michal Boček, Mountfiel Lesní družstvo obcí,. Tisíce chalup na prodej na jednom místě. U nás si najdete svoji vysněnou chalupu.


RSS Pole, lesy, zahrady. Zajištění sušení dřeva v sušárnách. Paletových přířezů do délky metrů. Roubené chalupy na prodej , roubenky na prodej.


Nabízíme dopravu objednaného dříví. Popis a parametry Mapa Podobné inzeráty v okolí Popis. Zde naleznete inzeráty s tématikou prodej lesa. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky prodej lesa , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky prodej lesa na Vámi zvolené téma inzerce.


NABÍDKA PRODEJE ORNÉ PŮDY O CELKOVÉ PLOŠE 3. MV OBCI SVATOBOŘICE, OKR. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. K lesním pozemkům vede příjezdová cesta.


Kč Tato nabídka je neaktivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...