pátek 9. prosince 2016

Překližka stavební

Protiskluzové překližky se používají v exteriéru, zejména jako podlahy pro přívěsy, návěsy a korby. Vodovzdorná surová deska. Překližka stavební -borová.


Překližka stavební

Uvedená cena je za celou. Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do přívěsných vozíků, ložných ploch nákladních automobilů, stavbě pódií a zahrádek. Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Protiskluzovou překližku využijete na podlahu dopravních prostředků, přívěsných vozíků, nebo pro pochůzné plochy.


Zvolte správný spojovací materiál. Doporučujeme stavební vruty RAPI-TEC. Cena za m2: 9Kč bez DPH. O naskladnění budeme informovat.


OSB desky, překližky, palubky - Maph s. Vítáme Vás na stránkách naší společnosti. OSB, Fermacell desky a Cetris desky jsou nejprodávanějšími a nejpoužívanějšími nejen stavebními deskami, ale stavebninami vůbec. Jsou vhodné pro velmi široké spektrum použití, OSB i Cetris desky můžete použít do podlah, na podbití střechy a šikmin, záklop střechy, obklady stěn, stavby různých přístřešků a pergol, tvorbu bednění atd. Tato stavební překližka je díky folii voděodolná a je vhodná pro bednění a další konstrukce.


Počet vrstev je vždycky lichý, aby byla zabezpečena symetričnost od středové vrstvy. Jsou několikavrstvé a lepené vodovzdornými lepidly. Používají se ve stavebnictví. Typy stavebních překližek: Hladké překližky.


Překližka stavební

Jsou opatřeny fólií, přičemž barva fólie je různá. Tato fólie zajišťuje vodostálost překližky. Seřadit dle: Počet produktů na.


Superohebná březová překližka čtyřvrstvá, lepená vodě a vyšším teplotám odolným lepidlem. Vhodná pro klasické opracování, stejn. Modelářská letecká překližka , neboli Finská je vícevrstvá vodovzdorná dodávaná v několika rozměrech.


Překližka stavební

Nabízíme kvalitní, 1 březovou překližku vhodnou pro betonářské práce a jiné použití. Naše překližka není od čínských výrobců. Designové vzorkovny na pobočkách JAF HOLZ.


Bednící fóliovaná překližka , spojující výhodu březových dýh na povrchu desky, které zajistí perfektní hladký otisk. KVH dřevěné hranoly jsou v současné době moderní stavební prvek, který využijete nejen při stavbě dřevostavby,ale třeba i pergoly. Březová překližka je vyrobena z dýhy, která je navzájem křížovitě slepena. Voděodolná překližka skladem všechny formáty. Objednejte ihne dodání po celé ČR nebo vyzvedněte na našich prodejnách zdarma.


Překližka stavební

Palubka obkladová – m tloušťka 15mm, délka 4m ( m2) AB. Skočit na navigaci Skočit na. Je možno dodat i překližky bře.


Je určená pro konstrukční použití v exteriéru, například jako bednění stěn a stropů nebo pro stavební konstrukce se zvýšeným vlhkostním namáháním. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...