středa 14. prosince 2016

Pohřební služba ceník

Nemusíte nikam spěchat, dopředu si můžete ceny v klidu ověřit a zavolat nám. Cena smutečních služeb? Pohřební služba Praha vám poradí. POHŘEBNÍ ÚSTAV PRO PRAHU A OKOLÍ.


BEZPLATNÁ NONSTOP LINKA.

Informace pro pozůstalé. V naší kanceláři naleznete široký výběr ozdobných obalů na urny, váz, lampiček a různých doplňků. Z tohoto důvodu je českou legislativou regulována reklama v odvětví pohřebnictví s cílem zabránit neetickým reklamním praktikám.


Ceník ve formátu pdf - platný od 1. Zobrazit sekci: Vše Ceny pohřebních služeb Dědictví Etika a kondolence Kamenictví v pohřebnictví Kde je kdo po. Nabízíme tři základní typy pohřbů a další služby. Jejich přehled a ceník služeb naleznete v této sekci.

Nezávisle Vám pomáháme najít kvalitní pohřební ústavy v okresu Cheb a osobně je ověřujeme až do úrovně okresu a velkých měst. Některé z pohřebních služeb v okresu Cheb Vám nabídnou i pohřeb na splátky, církevní pohřeb, či pohřeb bez obřadu a při osobní návštěvě Vám předloží kompletní ceník služeb. Naše pohřební služba Praha zajišťuje pohřby do země i kremace, církevní obřady i civilní obřady. V ostatních případech prosím volejte na pobočky.


Každá pohřební služba má k dispozici ceník služeb a ne vždy jej může bez sankcí zveřejnit na internetu. Poskytujeme kompletní služby. Katalog pohřebních rakví - pohřební služba Musil - Znojmo. Součástí kanceláří našeho pohřebního ústavu je i výstavní místnost, kde jsou vystavené kompletní rakve včetně čalounění, pozůstalí si je mohou prohlédnout a vybrat dle svého přání.


Jsme nejstarší pohřební službou s vlastním krematoriem na území ČR. A roli Nejvyšším ti svěřenou, jež někdy se ti zdá tak těžká, že nejraději bys nehrál, tenkrát hrej dobře. Neboť i nad ní jednou opona spadne a souzen budeš podle toho, jak duše tvá na tomto světě dohrála. Hřbitovy Jičín, Robousy, Popovice, Zebín, urnový háj Jičín. Jablonec nad Nisou pohřebnictví pohřeb pohřby hroby kremace kamenictví pohřební ústav Ladislav Kopal kamenosochařství hřbitovní správa.


Samozřejmě, že pohřební služby (v oboru podniká necelá pětistovka firem) mají každá svůj ceník , ale rozhodující pro stanovení celkové částky je především představa pozůstalých o průběhu pohřbu. Důležitý faktor v ceně je i region a roční období.

Všechny své zkušenosti v oboru pohřebnictví jsme uplatnili při vybudování nové pohřební služby s novou obřadní síní a moderním technickým zázemím. Bezmála pětileté budování vyvrcholilo dokončením vlastního parkoviště, na konci. Po celou dobu jejího vzniku se snažíme stále zlepšovat naše služby.


Většina obřadů se provádí v naší centrální smuteční obřadní síni Děčín-Folknáře. Tato pohřební služba existuje od 30. Společně s dalšími dvěmi službami získala jako první “ Znak kvality”, který každé roky úspěšně obhajuje. Každého z nás jednou zasáhne ztráta člověka, kterého jsme milovali a prožili s ním chvíle, na které nikdy nezapomeneme.


Provozní doba: Po – Pá: 7. V tomto bolestivém okamžiku chceme n. Zajišťujeme veškeré pohřební služby. Kremace, smuteční obřady od ekonomických po VIP. Městského hřbitova v Přerově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...