pondělí 5. prosince 2016

Ocelové profily uzavřené

Obdélníkové, čtvercové i speciální uzavřené profily si tak můžete vybrat přesně dle vašich požadavků. Tenkostěnné profily ocelové uzavřené s obdélníkovým průřezem. V našem e-shopu vám však nabízíme také hutní pozinkovaný materiál, který je ochrannou zinkovou vrstvou již opatřený. Uzavřené profily a trubky. Válcování otevřených a uzavřených profilů a trubek.


Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce, jekly obdelníkové, čtvercové i speciální.

Všechny tyto ocelové profily nabízíme v jakostech S23 S2a S355. V případě, že budete potřebovat jiný r ozměr ocelového profilu , neváhejte nás kontaktovat s dotazem či poptávkou. Ke každému materiálu ocelového profilu vlastníme potřebný atest. Pod pojmem jekly se ukrývají uzavřené ocelové profily , které mají nespočet použití.


Montované s dřevotřískovou policí. Obě varianty můžete mít v. Parametry uvádíme v tabulce. Silnostěnné profily ocelové uzavřené se čtvercovým průřezem.

Pokud máte zájem o jiný rozměr uzavřených čtyřhranných ocelových profilů, kontaktuje nás. Základním zaměřením společnosti je skladování a prodej uzavřených ocelových profilů, silnostěnných bezešvých a. Konstrukční podélně svařovaný materiál hojně využívaný hlavně v. Všechny uvedené otevřené profily nabízíme v jakosti S235. V případě, že v našich skladových zásobách nenajdete vámi požadovaný typ či rozměr, neváhejte nás kontaktovat.


ROZMĚR msíla stěny mx 30. Vyrábíme ocelové profily , trubky a svodnice vody. V nabídce máme profily otevřené, uzavřené i speciální, z pozinkovaného pásu, z pásu válcovaného za tepla (HRC svitky), jakosti S 23 či za studena (CRC svitky), jakosti DC 01. Dovolí-li nám to naše technologické možnosti, na přání můžeme k výrobě použít i materiály jiných jakostí či tlouštěk. Jekl je pojem, který v hutním průmyslu označuje uzavřené ocelové profily , které mají velký rozsah svého využití a nespočet různých tvarů.


I nebo U , ocel betonářská , ocel kruhová , ocel tažená aj. Popis materiálu: Nelegovaná ocel obvyklých jakostí pro ocelové konstrukce. Jekly - uzavřené svařované profily.


Na svařované duté profily. PROFiLy OCELOvé uZavřEné PLOChOOváLné,. Speciální profily uzavřené.


Pro svařování se používá vysokofrekvenčního proudu s indukčním přenosem proudu na povrch profilu, který zaručuje dokonalé provedení homogenního svaru s minimálním přechodovým pásmem.

Prodejní kancelář Ostrava. Tlustostěnné profily s obdélníkovým průřezem. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Ostatní rozměry jsou dostupné z našich koncernových skladů.


Základní materiál je svařen jako trubka, požadovaný tvar a rozměr je tvarován kalibračním pořadím. Profily za tepla tvářené jsou. Jäkly - Ocelové jäkly se vyrábí v tenkostěnném nebo silnostěnném provedení. S tenkostěnnými profily otevřenými se setkáváme také pod pojmem ohýbaný profil.


Dle potřeby zákazníka a na konkrétní zakázku jsme schopni dodat také ocel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...