čtvrtek 1. prosince 2016

Jak složit rubikovu kostku 4x4x4

Složíme standardně kostku 3x3x3. Speciální případy Díky tomu, že hrany u kostky 4x4xjsou můžou při skládání jako u kostky 3x3xvzniknout nezvyklé situace (parity). Dělejte pokroky Jakmile se naučíte všechny algoritmy, budete hledat rychlejší způsob, jak Rubikovu kostku složit : Složte roh první vrstvy společně s hranou prostřední vrstvy jediným tahem. Je důležité dodržovat postup vrstvu za vrstvou a správně aplikovat poměrně jednoduché algoritmy.


Naučte se, jak složit Rubikovu kostku. A jak to udělat ještě rychleji! Rubikova kostka je nejznámější hlavolam na světě. Tento kouzelný předmět ovládl celou planetu a fascinuje ji už déle než čtyřicet let. Oficiální ilustrovaná příručka vás naučí, jak složit kostku , a to včetně pokročilých technik, díky nimž lze Rubikovu kostku složit během několika.


Lámete si hlavu, jak rubikovu kostku v jednoduché variantě 3xsložit ? Podívejte se na video, které krok po kroku popisuje, jak rubikovu kostku složit : bílý kříž, vkládání rohů. Základní jednoduchý návod na to, jak složit Rubikovu kostku. Návod je doplnění o interaktivní animace! Skládání rubikovy kostky metodou Ortega Kostka 3x3xNávody Komentáře: Skládání rubikovy kostky metodou mejprve rohy (Orgega metoda). V tomtu návodu se naučíte složit Rubikovu kostku jednou z nejjednoduších meto díky které s trouchou cviku složíte kostku pod jednu minutu.


Pro snažší pochopení si celý postup rozdělíme na několik kroků. Začátečník, Středně pokročilý, Pokročilý a Expert, se kterými se dostaneš pod sekund. Před dokončením druhé řady Rubikovu kostku otočíme, tedy první skládanou bílou stranou dolů.


Horní stranou teď otáčíme tak, aby se hraniční políčka dostala do vhodné pozice a bylo možno aplikovat jeden z dvou uvedených tahů. Pokud je některé políčko na svém místě již obráceně, je potřeba jej nejprve vytlačit nahoru aplikací tahu na nějaké náhodné. Průvodce obsahuje i seznam.


Hlavní rozdíl mezi 4x4xa 3x3xje v tom, že. Krok 1: SLOŽENÍ PRVNÍ VRSTVY Krok 2. Ahoj, umíte někdo složit rubikovu kostku 4x4x? Podle jakého návodu jste se to učili?


Sice za minuty, ale složím. Tak kdyby jste měli nějaký polopatický návo byl bych moc rád. Od začátečnické metody k základům speedcubingu. Pořiď si Teddies Rubikovu kostku. Je to nejlépe prodávaný hlavolam, vymyšlený za posledních 2let.


S touto kostkou můžete dosáhnout dobrého času. Vše se lehce otáčí a při intenzivním cvičení si zafixujete postupy řešení a potom můžete soutěžit ve skládání na čas. Víte, že nejrychlejší světoví závodníci dokáži kostku složit za méně než vteřin? Dvakrát v životě jsem si na počítači zkusil tohodle drobka složit.


Doba složení světového rekordu (samo. neoficiálního) je minut a sekund a tento čas má v držení Michael Gottlieb. Jaroslav Flejberk: Závodník ví, zda lépe skládá levou či pravou rukou a jaké tahy má kterou. Vystudovala jsem Fakultu tělesné výchovy a sportu v Praze. Tyto tahy dostanete ode mě i písemně.


Jak postupuje závodník? Nejprve si řekneme, že kostka obsahuje kostičky středové - mají jednu stranu, hranové - mají dvě strany, a rohové - mají tři strany. Nejjednodušší návod na Rubikovu kostku 3x3x3. Vyberte si tvar, který chcete umět!


Základním předpokladem pro složení jiného tvaru 3x3xkostky je složená kostka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...